Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Rilian

20. 10. 2009 0:19
Legrace, až mrazí

To, co říká královna-matka Borgů, se skutečně děsivě shoduje s tlakem na přijetí Lisabonské smlouvy. Michal Semín na svém blogu zmiňuje vliv skupiny Bilderberg na její uzavření. Její  je odvozen od jména hotelu de Bilderberg v Nizozemsku, kde se v roce 1954 uskutečnilo první setkání pozvaných globalistů. Program schůzek je tajný- účastníci nesmí vyzradit, o čem jednali a k jakým závěrům došli. Mnozí vzpomínají na to, jak byl v loňském roce vynesen na světlo seznam účastníků zasedání Skupiny Bilderberg v USA, mezi kterými byl i Karel Schwarzenberg, Letos se bilderbergiáni sešli, podle D. Estulina, autora knihy The True Story of the Bilderberg Group, v Řecku, v pětihvězdičkovém hotelu Nafsika Astir Palace ve Vouliagmeni. Podle Estulinových zdrojů měl být předmětem jednání finanční a hospodářská krize, budoucnost amerického dolaru a – prosazení Lisabonské smlouvy za pomoci očerňovacích mediálních kampaní, vedených proti jejím odpůrcům.

0 0
možnosti
S

socbubák

13. 10. 2009 4:19
Brusel - Borgcity

Nedávno jsem pracovně pobyl v Bruselu. Nadchla mne atmosféra města, kterou bych asi hloupě připodobnil k poněkud zanedbané Paříži. Elegance s nádechem romantiky s příjemnou mírou "omšelosti", supr kavárny, bistra, uličky, výstavní bulváry... Leč když se rozhodlo, že se Brusel stane centrem EU, jednu takovou krásnou čtvrť přes mohutný odpor bruselanů borgové srovnali(y) se zemí a vystavěli(y) tam borgské administrativní centrum - naprosto odlidštěnou čtvrť, jen kámen a mramor či co, jímala mně z toho docela hrůza. Tak bych si představoval hlavní třídu v Borgcity - studenou, nelidskou, monstrózní, podtrhující moc a "autoritu". Bohužel jsem tehdy fotil jen krásy města, zrovna probíhal státní svátek, kdy se všeobecně známé hlavní náměstí s radnicí pokryje kobercem z květin atd. a zmíněnou Třídu hrůzovlády jsem zanechal bez fotodokumentace.

P.S. Asi se stanu členem Vašeho fanklubu R^

0 0
možnosti
N

nobi

12. 10. 2009 12:50
Možná

to tak bude. Nejsme ochotni připustit, že někteří "lidé" mohou mít tak zvrácené myšlenky a chtít ovládnout celý svět. Ale postupně se mi "otvírají oči" a kamínky do mozaiky postupně zapadají : není žádný terorismus je to prosté vraždění neznámých lidí těmi poskoky, co slouží v CIA. Za účelem vyvolání strachu a podvolení kontrolám a sledování kamerami,vymyšlené nemoce - očkování vakcinami - jsou vedlejší účinky opravdu vedlejší? Existenční problémy-hypotéky, půjčky - vše je svobodné rozhodnutí každého z nás, ale nejsme tak náhodou k němu dotlačení masívní propagandou v podobě stupidních reklam- buďte in jinak budete out.;-)

0 0
možnosti
KV

valissen

12. 10. 2009 12:10
Mám rád StarTrek

Ale něco tak blbého jsem tady nečetl ani od editi nebo levicového myslitele. RvRvRv

0 0
možnosti

debater

12. 10. 2009 13:32
Re: Mám rád StarTrek

a už jste někdy slyšel o takových slovech jako vtip nebo nadsázka?

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

12. 10. 2009 12:02
Díky, karma.

Zkuste víc rozepsat. rád si přečtu. :-)[>-]

0 0
možnosti
K

karel66

12. 10. 2009 11:36
Vzhledem k dnešní situaci

Státní finance v rozvalu , k moci se derou sice naši ale bezcharakterní populisté , právní systém v rukou mafie , pro mě za mě ať si to tady borgové třeba sežerou

0 0
možnosti
VK

Kremlik

12. 10. 2009 11:46
Re: Vzhledem k dnešní situaci

Pokud chcete vyvest z iluzi o charakternosti evropskych instituci, zjistete si neco o tzv. Santerove komisi. Jako Santer z Vinnentoua. Ta byla rozpustena pro korupci. Tak zle to zatim s zadnou ceskou vladou nebylo. Kdo je tedy horsi?

0 0
možnosti
VN

VasekN

12. 10. 2009 11:28
:-(

Na rovinu já bych náší vládu za Evropskou rozhodně vyměnil. Jsem zastáncem pouze jednoho parlamentu v celé EU a to Evropského. To co předvádí ČSSDODSKDU-ČSL strana je už opravdu výsměch.

0 0
možnosti
VK

Kremlik

12. 10. 2009 11:44
Re: :-(

Bohuzel. Borgský válec (europarlament) zádný parlament neni. Nema pravomoc navrhovat zakony, ani nemuze samostatne rozhodovat o rozpoctu. Cili nema to, co dela parlament parlamentem. A europoslanci jsou jen takove dalkove rizene borgske jednotky (borg drones) - ze sekretariatu dostanou na papirku napsano, u kterych navrhu maji hlasovat ano a u kterych ne. Hlasuje se takovym tempem, ze ani nemaji sanci o cemkoliv premyslet. Kdyb EU mela nejaky demokraticky parlament, ani ja bych se EU tak nebranil.

0 0
možnosti

debater

12. 10. 2009 11:13
Trfné

Pobavil jste mě.R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky