Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

čtenář zdrojů

27. 8. 2012 21:25
od Kremlíka to sedí

je velmi zábavné, když se Kremlík tak dojemně stará o snahy Manna soudit se. Ten Kremlík, který hrozil jednomu českému klimatologovi žalobou poté, co tento klimatolog prokázal, že Kremlík ve svých článcích lže a manipuluje.

0 0
možnosti
PH

Power-iet

28. 8. 2012 8:19
Re: od Kremlíka to sedí

Bohužel musísm konstatovat, že klimaskeptismus je náboženství stejně jako klimaalarmismus nebo ekoterorismus. Alespoň v tom stylu v jakém to pan Kremlík prezentuje. Postoje pana Kremlíka ke klimatu už nikdo nezmění. Věda ale teorii změny klimatu neuzavřela a můžeme časem čekat zpřesňování výsledků. To jsou ovšem věci, které jdou mimo idelologii pana Kremlíka. Přeci stačí hokejka, to je téma ještě alespoň na 10 let. Sice se o tom píše v každé knize o klimatu, ale to nevadí. P. Hlinomaz

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

27. 8. 2012 21:19
to jsem zvědavý ...

To jsem zvědavý, jestli tento pytel sraček, co nakydal pan Kremlík na klimatology, zveřejní na kremlíkofilních webech zvaných Neviditelný pes a Osel.cz. Na Oslu dnes vyblil Kremlík jinou klimaskeptickou sračku. Poté, co tam začali diskutéři Kremlíkovi vyčítat jeho poněkud poněkud neférové metody psaní, byla diskuse adminisrátorem Osla ukončena, aby se nepřišlo na to, jak Kremlík lže a manipuluje. To jen dokresluje, jak je česká klimaskeptická obec zavšivená bolševickými cenzorskými metodami.

0 0
možnosti
Č

českej.venkovan

27. 8. 2012 22:25
Re: to jsem zvědavý ...

...a léčíte to nějak.....????

2 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

27. 8. 2012 10:48
Ono se není čemu divit. Teorie Globálního oteplování

nabídla tolika ctižádostivým a zneuznaným vědcům a politikům, kteří třeba prohráli prezidentské volby a podobně, aby se realizovali, proslavili a zbohatli. Tedy alespoň někteří, kteří v tom umí chodit. Ale dobrodiní členství v IPCC umí využívat všichni, že?

4 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2763x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky