Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

8. 8. 2012 12:54
vaše

nenávist je zřejmě upřímná, ale to způsobuje že těm vašim článkům dáváte takovou formu že se to těžko čte

1 0
možnosti
P

pavel.61.

14. 8. 2012 17:05
Re: vaše

tím jste ale odhalil svoji víru!  Na mě to citově působí neutrálně. Případně mám mírný vztek na nepoctivé novináře.Ale  naopak  je pravda, že ekoteroristické lži a bláboly se mi čtou také těžce (naposledy v Pa článek v LN od ekoteroristy právníka-energetika z Ekologického (!) právního servisu o Prunéřově)

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

8. 8. 2012 12:44
Dík!

R^

0 0
možnosti
EJZ

EU je ZLO

7. 8. 2012 9:51
Díky, pane Kremlíku

R^ Karma

2 0
možnosti
VK

Kremlik

6. 8. 2012 20:43
Dekuji

Dekuji za kultivovane a inteligentni prispevky diskuteru Svetlonose, Dluhose ci LM. Doufam, ze si ctenari podle vasich prispevku udelaji obrazek o vysoke urovni ceskych alarmistu. Souhlasite ale s tezi tohoto clanku, ze Muller neni konvertita a ve vinu cloveka veril vzdy stejne jako dnes? Souhlasite, ze media by nemela lhat  a sirit zjevne nepravdy?

6 0
možnosti
PH

Rodnok

8. 8. 2012 20:02
Re: Dekuji

No jo, to těch botů, co do idnes diskusí vkládají fráze jako "zelené Grónsko", "vinice v Anglii" a taky těch jednodušších jako "karma, děkuji!", musíte naprogramovat ještě víc... aby to nevypadalo, že jste tu prostě za šaška. Ale nic si z toho nedělejte, každý si musel v životě najít nějakou roli a když holt vůbec nic neumíte...

0 0
možnosti
S

Světlonoš_v6

6. 8. 2012 15:45
Kremlík zase promluvil

ha ha ha ha ha ha ha ha ha

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

ha ha ha ha ha ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JH

bednarik62

6. 8. 2012 15:16
kDYŽ

vědci zjistili, že dinosauři a stovky jiných préhistorických býložravců zahltili atmosféru Země mraky metanu, který způsobil urychlující trend oteplování, pak 7 a čtvrt miliardy lidí URČITĚ vypustí stejné počty mračen metanu z trávicího traktu. Spíše narůstající kvanta spalování dřeva, plynu, ropy, uhlí, plastů, smetí a odpadů, je dalším hřebíkem do rakve atmosféry Země. Škodlivě naivní bránění rozvoje jaderné energie je v podstatě záškodnická válka proti lidstvu !!

0 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

6. 8. 2012 12:14
tak jsem si pohledal na klimaskeptikovi a

zpriznenych portalech

rofesor fyziky Richard Muller z Berkeley vysvětluje švindly pavědců z Climategate.

4 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

6. 8. 2012 12:18
Re: tak jsem si pohledal na klimaskeptikovi a

Problém Mullera byl v tom, že mu vyšly jiné výsledky než Kremlík chtěl. A proto místo toho, aby Kremlík uznal chybu, najednou lže a dělá, že o tom pánovi nikdy neslyšel, nikdy ho neviděl a nikdy se na něj neodvolával. A navíc tím pádem hrdina co bojoval s pavědci musí být v žoldu. Bohužel pro Kremlíka, internet má větší paměť ba i promazávání tak rychle nepomůže.

0 0
možnosti
LM

L. M.

6. 8. 2012 10:35
Co dělal Muller?

"Muller je v čele projektu BEST, který má vytvořit novou rekonstrukci teplot. Tentokrát bez utajování a bez Majkových triků".

Udělal to?

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

6. 8. 2012 10:21
V historii Zeměkoule se dá prokázat

že se tu několikrát vystřídala doba ledová a pak se zas oteplilo. A to všechno v dobách, kdy zde po člověku nebyly ani stopy. Takže střídavé oteplování a ochlazování planety je celkem normální a přirozená věc i bez přispění člověka. Takže zbývá jen otázka jak moc se člověk podílí na současném oteplování, ale moc bych ty lidské vlivy zas nepřeceňoval.

4 0
možnosti
P

proost

6. 8. 2012 10:54
Re: V historii Zeměkoule se dá prokázat

Například v době Vikingů a jejich cest do Ameriky bylo Grónsko v jižních oblastech zelené a celkem obyvatelné. Takže tam muselo být o dost tepleji, než dnes. A v době Vikingů se o vlivu člověka na globální oteplování dá spekulovat jen velmi obtížně... 8-o

1 0
možnosti

rezjir rezjir

6. 8. 2012 10:17
Vztah mezi růstem počtu učitelů tělocviku a růstem teplot

je zřejmý naprosto všem, něco jiného však je, že když tedy zjistíme korelaci mezi přírůstky počtu učitelů tělocviku a růstem globální teploty třeba v jednotlivých desetiletích,, tak se musíme tázat, co způsobuje přírůstky počtu těch učitelů. A zjistíme, že to je třeba prodlužování školní docházky atd, což vyžaduje růst  počtu plochy tělocvičen a nutnost je vytápět, ty žáky do těch tělovičen dopravit atd. A tady už jsme velmi blízko k úhlíkové stopě.

Jinak řečeno, přejí vám úspěch při vyvracení téze, že růst počtu učitelů nemá nic společného s klimaatickou hokejkou.

2 0
možnosti
VT

Johyn

7. 8. 2012 7:02
Re: Vztah mezi růstem počtu učitelů tělocviku a růstem teplot

Fakt dobrý. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2763x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky