Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bagatelizujete výraz "pravděpodobně" u vlivu lidské činnosti na klima, na druhé straně však plédujete za vliv sluneční aktivity. Ani pro jedno z toho však nemáte argumenty.

Samozřejmě jsou zakládány organizace a podporovány činnosti k prosazování vlastních zájmů a aktivit. To není nic nového.

Na druhé straně však niv není jen černé a nebo jen bílé. Proto tvrdit, že se klima mění JEN lidskou aktivitou je nesmysl, stejně tak je neověřené, že lidská aktivita nemá na klima žádný vliv.

Je tedy nesolidní strašit lidi a vyvolávat neklid, ovšem stejně nezodpovědné je tvrdit, že naše činnost a aktivita nemá  ŽÁDNÝ vliv na zemské klima.

0 3
možnosti
RG

R19u67d57i 68G47a27š28p80a93r

30. 5. 2013 11:18

Nevím asi sem četl jinej blog, ale podle mne tam nic takového není, je tam konstatováno, že vliv je o mnoho menší než předpokládali ti , kteří hlásali téměř konec světa, zcela jistě na zakázku těch co na tom vydělali megabalík.

2 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2763x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky