Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

27. 5. 2009 12:12
Perfektně zpracované, ale .......

.....lze to pokládat spíše za velmi dobře promyšlenou manipulační teorii.Rv

Zatím nevěřím tomu co je z dílny Hradního pána nebo jeho pomocníků.

0 0
možnosti
VK

Kremlik

17. 6. 2009 20:05
Re: Perfektně zpracované, ale .......

Manipulacni teorie je predevsim Bruselem šířená propaganda, ze "euroskeptici jsou placeni Moskvou". Pripomina to minuly rezim, kdy kazdy kdo byl proti KSČ byl označovan za Zapadem placeneho zkorumpovaneho agenta CIA. Tato bruselská propaganda mi přijde přitažená za vlasy a snažil jsem se přijít s alternativním pohledem na věc. Pravda nemusí být ani jedno z toho, co my víme. 

Pointa: Opravdu myslíte, že každý kdo kritizuje "demokratický deficit" EU je placen Moskvou? Já pořád čekám a čekám a na účet mi z Kremlu nepřišel ani rubl. Kde dělám sakra chybu? 

0 0
možnosti
RK

McCorner

27. 5. 2009 11:40
článek

Napřed jsem doufal, že v článku bude nějaká reakce (vyjádření) Moskvy na LS, která se v médiích neprezentovala. Žel článek je jen dedukce a opačná rétorika těch co říkají že kdo není pro LS je sluhou Moskvy.

Američani by těžko "zachránili" evropu, kdyby nebojovali spolu s dalšími státy (a nemusí se nám to líbit ale bojovali i spolu s Ruskem). A kdyby na USA nezaútočili Japonci tak jim bude úplně jedno co se děje v evropě (stejně jako jim bylo jedno co se děje u nás v 68).

A jinak v článku není nic nového. Co asi znamenají výroky, doženeme a  předeženeme Ameriku do x let atd., Snaha o sjednocování evropy má za cíl nebýt závislí na Americe (ve smyslu obrany) a mít výkonější ekonomiku než USA (je otázka jeslti se to podaří).

Těm co chtějí být stále závislí na USA se to nemusí líbit, nicméně s tím nadělají asi tolik jako odpůrci LS s jejím schálením ... nic.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 5. 2009 11:26
AHA

Když se domluvím s Pepíkem, že mně půjde pomoct, když mě někdo napadne, tak už se nemůžu domluvit s Frantou? 

Jinak: Když nám půjdou na pomoc státy EU (převážně členové NATO), tak už nám nesmí pomáhat (ostatní) státy NATO - tedy Kanada, USA, Turecko?

Kam chodíte na tuto přiblblou logiku? Nejste náhodou placeným agentem Hradu? (Poslední věta je pouze kopií vašich argumentů.)

0 0
možnosti
VK

Kremlik

17. 6. 2009 20:10
Re: AHA

Pane kolego. Tady jde o to, ze v poslednich 3 valkach (dve teple a jedna studena) se ukazalo, ze Evropa neni schopna se bez USA ubranit. Trikrat za sebou!! Pokud se s Amiky rozhadame a vyzeneme je, priste se na nas mozna vykaslou.

0 0
možnosti
KP

krysodlak pizmovy

27. 5. 2009 11:07
na tehle slaboduchy exkrement

je skoda jakekoliv inteligentni reakce. Rv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 5. 2009 11:01
Kde jste se naučil té bolševické rétorice??,

Bolševik tvrdil že vše, co se mu nelíbilo pochází od západního imerialisty. A konec. Není proti tomu obrany.

Dnes každý, kdo souhlasí s vývojem EU (či nesouhlasí s některými jevy v USA) je levičák, marxista. Zkrátka vyděděnec. A konec. Dál diskutovat nebudeme.

Řekl bych bolševizmus. Ale ona je to spíš totalita. Totalita v myšlení těch, kdo místo diskuze především nálepkují (levičáci, kejklíři). Bojme se jakékoliv totality. Té mentální především.

0 0
možnosti
VK

Kremlik

17. 6. 2009 20:14
Re: Kde jste se naučil té bolševické rétorice??,

Souhlasim s vami. Nalepkovani neni argument. Proto mi vadi, kdyz kazdy kdo kritizuje byrokraty z Bruselu, je automaticky nalepkovan jako klausista a agent Moskvy. Ja jsem v tomto clanku uvedl aspon nejake vecne argumenty. Kritici euroskeptiku ale vestinou zadne argumenty nepouzivaji, spokojuji se s nalepkovanim. A to mi vadi.

0 0
možnosti
M

mak24

27. 5. 2009 10:30
dotaz?

a kteráže strana je pro radar a proti Lisabonské smlouvě? nějak jsem si nevšiml

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

27. 5. 2009 9:56
Výborný!

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky