Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Rainbow_Warrior

5. 1. 2011 19:36
Kremlik se uzira

A snad uz jen posledni postreh k sebestradnosti pana Kremlika:

krome podpasove diskreditace klima-realistu v jejich zamestnani za pripominku stoji jeste to, ze pan Kremlik rozesila na vsechny strany e-maily, ze kterych plyne, ze nemuze stale prekousnout, ze nebyl pozvan mj. na panelovou diskusi poradanou Akademii ved ve veci zmen klimatu. A to i presto, ze pristup na ni nim byl zcela dobrovolny, svobodny a nijak necenzurovany!!

Nicmene pan Kremlik patrne trpi neskonalym a zbytnelym pocitem vlastni dulezitosti a vyjimecnosti a predstavuje si, ze by poradatele snad pro neho meli poslat i limuzinu se spore odenou ridickou ;-D

0 0
možnosti
R

Rainbow_Warrior

5. 1. 2011 19:07
stale bez Krmlikovi odpovedi

Tak vida, ani po 2 dnech jsme se nedockali Kremlikovi (nebo napr. Twainovy) odpovedi na nase otazky nebo pripominky - jak typicke pro nadseneho amatera Kremlika ...

Skvela odpoved na Kremlikovi zvasty je zde:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A110104_180930_p_spolecnost_wag&all=Zobrazit+p%F8%EDsp%ECvky

Snad by se sluselo jeste dodat, ze klima-popiracska horda na cele s Kremlikem, Brezinou, Motlem popr. Kutilkem rozesila e-mailem ZAMESTANAVETELU a nadrizenym svych odpurcu urazlive a osocujici pomluvci s zadosti o vyhozeni z prace !! To jen aby zdejsi diskutujici vedeli, o jakou "hradni particku" jde RvRv

0 0
možnosti
SHV

sir Humprey V.

5. 1. 2011 19:10
dík za odkaz :-)

Před 500 miliony lety (v době největšího rozkvětu života na zemi - vznik uhlí a ropy) bylo množství CO2 20x vyšší, než dnes. Asi máme ještě dost velkou rezervu, pokud se organizmy neupekly horkem ani tehdy. Navíc pokud ropa a uhlí dojde v polovině 21. století, přestane stoupat CO2 v ovzduší tak jako tak a koncentrace klesne sama - bez přičinění klimaalarmistů.

0 0
možnosti
R

Rainbow_Warrior

4. 1. 2011 17:01
Netreba nic dodavat!!

Myslim, ze po shlednuti tohoto:

http://www.youtube.com/watch?v=8aulZedWXXM

uz neni treba nic dodavat R^

Velky Kormidelnik to rekl za nas i za Vas pane Kremliku - jen nosite drivi do lesa.

0 0
možnosti
MS

Michal007

3. 1. 2011 21:33
Ještě větší demagog, než jsme doufali

P.Kremlík v článku má zcela elementární logické chyby. Cituje LM, který nezná U NÁS žádného klimatologa-alarmistu, a ve světě jich moc není. Na to argumentuje ZAHRANIČNÍM J.Hansenem, kterého přece musí znát. Náš Moldan zase není klimatolog.

Ocenění se udělují za osobní věcný přínos, ale u antimelounu pro LM jde o zástupný objekt pro postoje jiných lidí, které LM ani nezastává. Klasická argumentace ad hominem místo ad rem - Kremlík Metelku očividně nesnáší a vidí doslova rudě. Navíc jde o tvrdou diskreditaci klimaskeptického proudu, takto dost lidí vylije i dítě s vaničkou neobolševických agitek.

Tak hluboko jako dnes Kremlík snad ještě neklesl!

0 0
možnosti
VK

Kremlik

4. 1. 2011 13:19
Re: Ještě větší demagog, než jsme doufali

Mily Michale. Smyslem clanku bylo vyvratit tvrzeni LM, ze klimatologove a alarmiste jsou dve odlisne veci. To se mi snad povedlo. A jake jsou zasluhy LM osobne? : 

Kde je Metelkova zdrcujici recenze na Al Gora? Proc ve svoji knize nezminuje, ze krivka teplot odpovida aa-indexu geomagneticke aktivity? Proc necha alarmistu Moldana, aby k jeho knizce psal predmluvu? Sponzorovala by nadace nemecke strany Zelenych jeho knizku, kdyby nehrala do karet jejich ideologii? Proc verejnosti na blogu nevylicil o cem byly afery Africagate nebo Amazongate? 

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

3. 1. 2011 19:54
Lhář kremlík

O tom, jak Kremlík lže se můžeme dočíst zde:

http://www.klimaskeptik.cz/news/klemeninum-ukazka-alarmisticke-argumentace-v-praxi/

Zde se Kremlík rozčiluje, že nikdy neporovnával roky 1794 a 2005 a že nic z toho nevyvozoval. A vyzývá Metelku, ať mu to dokáže. Takže já Metelku nahradím a dokazuji. Zde je článek, ve kterém Kremlík porovnává roky 1794 a 2005 a vyvozuje:

kremlik.blog.idnes.cz/c/124765/Czechgate-Podle-Klementina-zadne-otepleni-od-r-1800.html

Kremlík už je tak klimaskepticky zaslepenej, že si nepamatuje ani to, co dříve napsal.

0 0
možnosti
R

Rainbow_Warrior

3. 1. 2011 19:37
Kremlik usvedcen ze lzi

Vito, uz sis konecne zjistil, kdo je zastupcem reditele Centra pro zivotni prostredi UK? Proste jsem te usvedcil ze lzi!!!!

0 0
možnosti
MT

Mark Twain

3. 1. 2011 20:10
Re: Kremlik usvedcen ze lzi

http://www.czp.cuni.cz/osoby/default.htm  "Zástupcem ředitele Centra je PhDr. Ivan Rynda, absolvent Filosofické fakulty UK. Ve výzkumu se zabývá teoretickým rozvíjením strategie trvale udržitelného rozvoje, zejména jeho lidské a socio-politické dimenze a dále identifikací jeho bariér".

0 0
možnosti
R

Rainbow_Warrior

3. 1. 2011 19:37
Klaus - sponzorovan naftovou spolecnosti

Vito, a neni snad pravda, ze Vencovu Modrou planetu sponzoroval RUSKY ropny gigant LukOil? Nebyla to snad hradni particka (konkretne Jakl), kdo napr. poprel ropnou havarii v Mexickem zalivu?!!

Jsi usmevny!!!!;-D

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

3. 1. 2011 17:44
Kremlík je lhář

tolik nenávisti vůči nositelům jiného názoru, co předvádí Kremlík, se jen tak nevidí. Jeho dnešní útok na klimatologa Metelku je toho důkazem. Aby místní čtenáři poznali skutečné názory pana Metelky, a nikoli jaké mu připisuje Kremlík, doporučuji internetové stránky http://www.euroekonom.cz/diskuse-globalni-oteplovani.php . Pan Metelka tam diskutuje pod nickem LAM. Tyto stránky provozuje pan Zemánek, který je zatvrzelým klimaskeptikem podobně jako Kremlík. Jenže Zemánek je narozdíl od Kremlíka slušný člověk, který si Metelkových názorů váží, i když jsou jiné, než má klimaskeptik Zemánek. Dokonce umožnil panu Metelkovi větší množství diskuzních příspěvků, než mají ostatní, aby tím odborníkovi Metelkovi umožnil reagovat na většinu laických názorů. Podívejte se na tuto diskuzi. Poznáte, že Metelka  není žádný alarmista a že propaguje přispůsobení se teplému klimatu a nikoli boj proti klimatu.

0 0
možnosti
VK

Kremlik

3. 1. 2011 18:40
Re: Kremlík je lhář

Pan Metelka se chova ke klimaskeptikum sproste. Viz jeho clanek "Skepticismus vs klimaskepticismus" slozeny ze samych citoslovci.  Viz take jeho drzy ton v diskusich na Neviditelnem psu v roce 2007. Viz jeho vulgarni sprostarny, kterymi si delal ostudu zde na blogu v poslednich mesicich. To vam nevadi, Ctenari zdroju? Ja jsem jen prokazal na faktech, ze pan Metelka nekritizuje alarmisty, naopak je haji a kryje. A nerika lidem vsechno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky