Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Oteplování je prostě fakt, teploměry a statistiky nelžou, je to již vidět i v praktickém životě(šíření teplomilných plevelů a chorob rostlin i na našem území apod.) Proto se o tom již tolik nepíše. Jen Kremlík vede svou - prostě případ.

0 0
možnosti
PK

Vy jste schopen v praktickém životě, svým teploměrem, poznat globální teploty a globální změny? Klobouk dolů...

1 0
možnosti
DH

cele globalni oteplovani je jen jedna velka zlodejna

0 0
možnosti
PK

Globální oteplování není zlodějna. Zlodějna je boj proti němu. Ale nebojte se, až se začne ochlazovat, tak zase budeme bojovat proti ochlazování a kdyby náhodou teploty nějakou delší dobu stagnovaly, tak budeme zároveň chladit i ohřívat. Ono se vždycky najde něco, proti čemu se dá z peněz daňových poplatníků bojovat.

0 0
možnosti
Foto

Obr.2: "Zelený graf největší hloubky je největší. Je to proto, že tam dole se otepluje nejrychleji? Proč je větší než graf modrý a červený? Je to tím, že je jejich součtem!"

Aha. Takže množství tepla ve vrstvě 0-2000 m je součtem množství tepla ve vrstvě 0-100 m s množstvím tepla ve vrstvě 0-700 m? Nějaká nová fyzika?

Kromě toho je z grafu celkem jasně vidět, že to není součet...

1 0
možnosti
Foto

OBJEM tepla, OBJEM energie, 5 exp(22) Joulů OBJEM energie v1 litru vody (viz obr.2),...

Kremlíkova fyzikální hrůza...

0 0
možnosti
VK

Pane Metelko, nejaky inteligentni argument by nebyl? 0-2000 jasne v sobe zahrnuje 0-700. Nedelejte, ze to nechapete. Nejde o srovnani dvou ruznych vrstev, kdyz jedna zahrnuje druhou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky