Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Pavel Skeptik

7. 10. 2009 18:27
Člověče,

Vy jste vůl! A klidně ať mně vyhodí, seberou dukáty a zakážou se tady angažovat, ale fakt bych chtěl vědět, jestli nejste Nejedlého vnuk!

0 0
možnosti
JW

georges

7. 10. 2009 20:21
Re: Člověče,

Máte mou podporuR^

0 0
možnosti
JN

Cynyc

7. 10. 2009 16:38
Nacionalistické blábolení

Autor stejně jako další krajní euroskeptici zcela obchází vysvětlení toho, co zřejmě považuje za axiom, tj. že státní suverenita je pro obyvatele ČR pozitivní. Ve skutečnosti to není víc než iracionální nacionalistická víra: neexistuje žádný rozumný důvod, proč se vůbec ztotožňovat se státním útvarem, v němž se člověk narodil, natož proč se s ním ztotožňovat více, než s mnohostátní EU, reprezentující na rozdíl od národního státu hodnoty, jež jsou dnes relevantní (konkrétně příslušnost k civilizačnímu okruhu). Zkušenost hovoří přesně opačně: kroky EU naplňují mé zájmy mnohem lépe, než kterákoli porevoluční česká vláda (o předrevolučních ani nemluvě). Tím samozřejmě nechci říci, že současná podoba vedení EU je ideální, naopak. Bohužel i tak je podstatně lepší než kterákoli česká vláda a parlament.

0 0
možnosti
N

NESO

7. 10. 2009 16:57
Re: Nacionalistické blábolení to není, je to pravda

Samozřejmě, máte částečně pravdu, ALE já mám strach. Problém je v tom, LS je totalitní! V senátním tisku má přes 1400 stran. Nevaruje Vás to? Dovoluji si tvrdit, že ji nikdo z těch, kdo ji schvalovali nečetl, protože je s odkazy nečitelná. Proč nikdy nebyla v TV žádná diskuse expertů na mezinárodní právo o LS! Proč? Protože bychom se dozvěděli jak je pro nás nevýhodná a že z nás udělá protektorát! Nebojte se EU se bude nadále integrovat, bude mít svého presidenta, ale pokud to bude na základě LS, je to tragédie! Brusel řídí totiž multikulti šílenci, kteří ČR zaplaví muslimama, jak je deklarováno v LS (budeme solidární s umísťováním uprchlíků), tak bych mohl pokračovat! Topolánek o LS řekl, že je špatná, ale že se MUSÍ podepsat! Vy byste soukromě podepsal špatnou smlouvu? Nikdy! Proto NE Lisabonské smlouvě!

0 0
možnosti
N

NESO

7. 10. 2009 16:33
SOUHLASÍM

Vážený pane Kremlíku, máte ve všem pravdu, celá Evropa schvaluje totalitní LS, které nikdo nerozumí, takže si budoucí vedení bude moci dělat naprosto co chce. Zaplaví nás muslimové, staneme se protektorátem, atd. Jsem jen zvědav, jak dlouho Váš článek zde vydrží než zasáhne cenzůra. Co se dá dělat, doba temna se blíží. Přeji Vám mnoho úspěchů a je jen škoda, že naše republika namá více takových lidí jako jste vy.

0 0
možnosti
N

NESO

7. 10. 2009 16:43
CO ZAČAL HITLER, DOKONČUJE MERKELOVÁ!

Mimochodem tento článek už zmizel: Narazil jsem na dokument zvaný "Výnos říšského kancléře o zřízení tzv. Protektorátu Čechy a Morava" ze dne 16. března 1939. V některých pasážích je jeho podoba s Lisabonskou smlouvou neuvěřitelná. Některé body Hitlerova výnosu jsou již dnes naplňovány, o jiných se diskutuje, nebo jsou již naplánovány. Za povšimnutí stojí zejména čl. 3, čl. 11, čl. 12, ale i v dalších (např. čl. 6, odst. 2) lze najít prvky postupně zaváděné do praxe v dnešní EU. Nechám na čtenáři, nechť si výnos podrobně přečte a jsem si jist, že bude vzájemnou podobností obou dokumentů překvapen: Tento odkaz je už nefunkční, cenzura zapracovala! http://oralek.blog.idnes.cz/c/97482/Co-zacal-Hitler-dokoncuje-Merkelova.html.......Hitlerův výnos je zde: http://historie.stramberk.cz/2_svetova_valka/?akce=hitler_protektorat_16_3_1939

0 0
možnosti
JM

J i ř í

7. 10. 2009 16:04
Co je nedemokratický režim?

Škoda, že autor vzhledem ke svému věku asi nezažil na vlastní kůži, co je to nedemokratický režim. Jinak by věděl, že v nedemokratickém režimu by za takovýhle článek už seděl. Zajímalo by mě, kolik lidí je ve vězeních za takovéhle články v zemích, které LS podepsaly.

0 0
možnosti
P

Peťulák2

7. 10. 2009 16:16
Re: Co je nedemokratický režim?

Zatím nikdo, protože to potřebují schválit od všech. Ještě jsi neslyšel "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají"?

Už teď mě nebaví např. rozkaz, že nesmíme používat žárovky. Co bude dalšího?

0 0
možnosti
AR

Don don

7. 10. 2009 15:37
no

a to Vy sám? Hloupoučké békání. Komunistická agitka 50. let. Je mi z Vás na blití. Tupost a dutost zvoní až sem ke mně. Tentokrát karma mínus.

0 0
možnosti
JP

Juras

8. 10. 2009 9:08
Re: no

Máte tam jeden překlep. Místo "ke mně" mělo být správně "ve mně". A dokonce se to z vás dere ven.

Nějaký názor a argument by byl, místo toho tupého bezobsažného nadávání?:-P

0 0
možnosti
PS

johnny.w

7. 10. 2009 15:19
proč ?

Jéžiš María, proč tohle vůbec čtu?! Demokratická Evropa že jsou IMPERIALISTI?? To má být nějaká KOMUNISTICKÁ AGITKA? Nebo je to jen taková snůška blábolů?

0 0
možnosti
VK

Kremlik

7. 10. 2009 15:32
Re: proč ?

a) Dopoustite se stejne chyby v usudku, jako nasi KSČM. Ze setrvacnosti stale pokladaji Zapadni Evropu za to, cim byla za studene valky. Tedy za lihen kapitalismu. Doba se ale zmenila. Zapadni Evropa je dnes levicovejsi nez Evropa Vychodni.

b) A jeji imperialni politika je pokracovanim tradic Francie (Napoleon) a Nemecka (Hitler). Jen misto bomb dnes pouzivaji diplomacii a vyhruzky. Metody jsou humanejsi. Cile stejne.

c) Co je na Zapadni Evrope jeste demokratickeho? LS znamena likvidaci nejstarsi ustavy na svete - ustavy britske. Obchazeni vysledku referend (IR, FR, HOL) je vysmech demokracii.

0 0
možnosti
JN

Yesname

7. 10. 2009 15:18
Asi je dobře,

že jsem přečetl jenom krátký začátek toho článku. Alespoň soudím podle reakcí. Mně už stačil výrok "legendární bomardér B - šestnáctka". Řekl bych, že se autor ve všem orientuje podobně jako v letounech. Normálně hnidopich nejsem, ale tohle mi už přišlo trochu moc.

0 0
možnosti
MP

Dannyelek

7. 10. 2009 15:17
husitská tradice

trošku mi to připomíná demagogické výkřiky českých "vlastenců" proti katolické církvi: Upálili jste Jana Husa! Aniž by ovšem tyto osoby vůbec věděly, o co v tom sporu ve skutečnosti šlo. Nuže blouznivci našich hor, seberte vlastenecké prápory a s křikem hodným božích bojovníků se vrhněte do bitvy, v níž jde o něco úplně jiného.

0 0
možnosti
P

Pohodář

7. 10. 2009 15:08
I TEN HÁCHA DOSTAL VÍCE ČASU NA PROMYŠLENOU !!!!!!!!!!!!!!

Historie: V Mnichově byl rozbit československý stát i jeho demokracie. Spolu s ním byly však na dlouhou dobu oslabeny i síly evropské demokratické opozice, která tím ztratila jedinou a poslední oporu ve střední Evropě. 1. října 1938 předal československý vyslanec Jan Masaryk do Prahy z Londýna zoufalou depeši této anglické opozice: „Churchill po poradě s mnohými radí a zapřísahá alespoň 48 hodin nedávat z ruky vitální opevnění. Je přesvědčen, že zde nastává a roste veliká reakce proti zradě na nás páchané.“ Ale v té době bylo již pozdě. Svět jásal nad klamným Chamberlainovým mnichovským mírem. A trvalo ještě déle než rok a půl, nežli se prosadil do čela anglické politiky vůdce britské opozice Winston Churchill. Stalo se tak až v květnu 1940, v době, když Anglie stanula osamocena tváří tvář německé agresi proti své vlastní zemi a kdy usilovala o obnovu protihitlerovské fronty, kterou v roce 1938 sama rozbila. Tento vývoj plně potvrdil slova prezidenta Beneše

0 0
možnosti
P

Pohodář

7. 10. 2009 15:08
Re: I TEN HÁCHA DOSTAL VÍCE ČASU NA PROMYŠLENOU !!!!!!!!!!!!!!

Budoucnost: V Lisabonu bude rozbit český stát i jeho demokracie. Spolu s ním budou však na dlouhou dobu oslabeny i síly evropské demokratické opozice, která tím ztratí jedinou a poslední oporu ve střední Evropě. 1. ledna 2010 předá český vyslanec do Prahy z Londýna zoufalou depeši této opozice: „Irsko po poradě s mnohými radí a zapřísahá alespoň 48 hodin nedávat z ruky vitální opevnění. Je přesvědčeno, že zde nastává a roste veliká reakce proti zradě na nás páchané.“ Ale v té době bude již pozdě. Svět zajásá nad klamným lisabonským mírem. A potrvá ještě déle než rok a půl, nežli se prosadí do čela "anglické politiky" vůdce britské opozice . Stane se tak až v květnu 2012, v době, když Anglie stane osamocena tváří tvář německé agresi proti své vlastní zemi a kdy bude usilovat o obnovu protilisabnoske fronty, kterou v roce 2009 sama rozbila. Tento vývoj plně potvrdí slova prezidenta Klause

0 0
možnosti
VK

Kremlik

7. 10. 2009 14:35
Mensi dementi nikdy neuskodi

Uznavam, ze EU neni zadna krvava hruzovlada (pokud promineme tsunami islamskeho jihadu a horici Pariz). To ale nebylo ani Husakovo Ceskoslovensko nebo Breznevovo SSSR. Kdyby Hitlerova rise prezila, v 80. letech by to uz take nebyla zadna hruzovlada.

Tyto rezimy vsak byly nedemokraticke a omezovaly svobodu jednotlivce. Kaslaly na vuli obcanu, na referenda. Stejne jako na ne kasle EU. Francouzi a Holandani rekli v referendu NE, a presto u nich Lisabon plati. Proste se Euroustava prejmenovala a rozhodlo se, ze obcanu uz se nikdo ptat nebude.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

7. 10. 2009 14:48
Re: Mensi dementi nikdy neuskodi

Zase Španělé řekli v referendu EÚ ano a jak k tomu přijdou, že platit nebude?

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky