Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Advokátka Klára SAMKOVÁ k případu Trayvon na svém Facebooku 1.8. napsala:

"byla jsem vyzvána, abych se vyjádřila k níže uvedené záležitosti, jak BY dopadl podobný případ v ČR. On BY nedopadl, on už dopadl - jedná se o případ zastřeleného Roma v Tanvaldu, kde to, co mi je známo o rekonstrukci trestného činu jednoznačně ukazuje směr, kam se pravděpodobně všechny podobné trestné činy budou ubírat: zastřelíš Roma = jednáš v sebeobraně. Stěžovat si můžeš jít na hlavní nádraží do Bruselu. Žádné demonstrace neprobíhají, takřka všichni jsou v podstatě rádi, že je o jednoho cigoše méně, ostatním jsou dány nálepky idealistických havlisticko-intošslých vykrádačů EU fondů. Psychické dopady těchto událostí na romskou komunitu jsou naprosto katastrofální.Takže užijte si Floridy.... tady je divoký západ."

2 0
možnosti
PB

Hezký článek až na předposlední odstavec. Vaše poznámka o trestnosti Z. chování ukazuje, že moc nechápete princip nutné obrany. Je zcela irelevantní, zda útočních zrovna vyvražďoval mateřskou školku nebo šel do sámošky pro rohlíky, důležité je, že někoho napadl a ten měl právo se bránit. Je tedy pro posouzení Z. viny zcela irelefentní, že výlupek nebyl na obhlídce, jak se předpokládalo!

0 0
možnosti
SS

Me fascinuje jak leftie (pro-Obama) media vymyslela novy termin "White Hispanic" .... zajimave je, ze ta sama media nenazyvaji Obamu - "White Afro-American" ci spravneji - "White Afro-African" ... 8-o8-o8-o

2 0
možnosti
JK

ne, nevidím; stejně tak nevidím banán býti melounem;

0 1
možnosti
JK

zase špatné přiřazení :-/

0 1
možnosti
JD

DOBRÉ R^ .. Holt paredaktoři jdou po senzaci

1 0
možnosti
JK

díky, že jste si s tím dal práci; mně z toho nevychází Z. jako rasista, ale jako aktivní blb, což je průšvih. Fízlové ho vyzvali, ať nic nedělá, ale on ne. Reakci zastřeleného na domnělé ohrožení rozumím spíš, než chování Z. Patrně bys stejně oddělal kohokoliv, kdo by mu připadal "podezřelý", bez ohledu na barvu kůže. Prostě aktivní blb.

1 1
možnosti
MB

M45i15l61o94š 24B90é14m

1. 8. 2013 11:29

Nevyzvali. Ten policejní telefonista mu akorát řekl, že ho nemusí sledovat, resp. že to po něm nemůže chtít. (We don't need you to do that.) Aby to byla výzva, muselo by to být něco jako "Don't do that." nebo "Don't follow him."

2 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky