Děkujeme za pochopení.
handour
Pavle,
co je to za ocásek, že se s ním dají dělat takový kouzla?
dolch
Re: Pavle,
Ahoj Hanko, ani ti nevím. Je to prostě nějakej kousek s kostí a je to moc dobrý. Poprvé jsem to viděl v naší masně před pár měsíci, a lidi to dost kupují.
lubanek
A co svíčková?
Máme výborný recept na divokou svíčkovou z antilop a dobrý řízek z krokodíla co ty na to?
dolch
Re: A co svíčková?
Ahoj Lubo, svíčkovou jsem shodou okolností v sobotu taky dělal, ale na ní mi nepřijde nic zvláštního - teda na té klasické pečeni ze zadního hovězího. Pokud máš něco na antilopy a krokodýli, tak sem s tím. Myslím, že to většina čtenářů ocení
lubanek
Tak tohle mně nedělej.
Moje manželka mně poukázala na tvůj blog a po přečtení jsem dostal hlad na tu pečeni,takže ona má v rukou malý problém.Ahoj.
dolch
Re: Tak tohle mně nedělej.
Tak přeju manželce hodně štěstí, ať se jí to zdaří
nejedlo
Gratuluji,
že se knedlíky povedly. Za patnáct let, co je takhle dělám, jsem nezkazil ani jeden knedlík . Prostě to nejde! K té houbové omáčce. Já osobně to řeším tak, že vždy část dobře sušených hub namelu na jemný prášek v tříštivém kafemlýnku. Mívám ho tak sklenici, která vydrží bohatě celou sezónu. Dobře sušené houby rozdrtí na hrubost mouky. Tento houbový prášek je dosti aromatický, takže ho stačí přidávat tak půl kávové lžičky, a to jak do omáček, nebo zeleninových polévek! Když nejsou houby, taky vařím ze žanpionů. Jelikož žampion nemá nikterak výraznou chuť, přidávám tento houbový prášek. Dokonalá houbová chuť, a žampion aby v té omáčce nějaká houba byla. Dokonce takhle dělám i bílou houbovou polévku. Skoro k nerozeznání od pravých hub. Jenom jedna rada! Houby vkládáme do vroucí mírně okyselené a přisolené vody. Žampiony, ani jiné modrající houby tak neztmavnou, a zachovají si přirozenou barvu! Děkuji, a přeji dobrou chuť!
- Počet článků 167
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2176x