Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

handour

27. 9. 2009 19:00
Pavle,

co je to za ocásek, že se s ním dají dělat takový kouzla?8-o

0 0
možnosti

dolch

28. 9. 2009 18:20
Re: Pavle,

Ahoj Hanko, ani ti nevím. Je to prostě nějakej kousek s kostí a je to moc dobrý. Poprvé jsem to viděl v naší masně před pár měsíci, a lidi to dost kupují.

0 0
možnosti

lubanek

27. 9. 2009 14:45
A co svíčková?

Máme výborný recept na divokou svíčkovou  z antilop a dobrý řízek z krokodíla co ty na to?:-)R^

0 0
možnosti

dolch

28. 9. 2009 18:22
Re: A co svíčková?

Ahoj Lubo, svíčkovou jsem shodou okolností v sobotu taky dělal, ale na ní mi nepřijde nic zvláštního - teda na té klasické pečeni ze zadního hovězího. Pokud máš něco na antilopy a krokodýli, tak sem s tím. Myslím, že to většina čtenářů ocení ;-D

0 0
možnosti

lubanek

27. 9. 2009 9:05
Tak tohle mně nedělej.

Moje manželka mně poukázala na tvůj blog a po přečtení jsem dostal hlad na tu pečeni,takže ona má v rukou malý problém.Ahoj.:-)R^

0 0
možnosti

dolch

28. 9. 2009 18:23
Re: Tak tohle mně nedělej.

Tak přeju manželce hodně štěstí, ať se jí to zdaří ;-)R^

0 0
možnosti

nejedlo

27. 9. 2009 7:44
Gratuluji,

že se knedlíky povedly. Za patnáct let, co je takhle dělám, jsem nezkazil ani jeden knedlík . Prostě to nejde!  K té houbové omáčce. Já osobně to řeším tak, že vždy část dobře  sušených hub namelu na jemný prášek v tříštivém kafemlýnku. Mívám ho tak sklenici, která vydrží bohatě celou sezónu. Dobře sušené houby rozdrtí na hrubost mouky. Tento houbový prášek je dosti aromatický, takže ho stačí přidávat tak půl kávové lžičky, a to jak do omáček, nebo zeleninových polévek!  Když nejsou houby, taky vařím ze žanpionů. Jelikož žampion nemá nikterak výraznou chuť, přidávám tento houbový prášek. Dokonalá houbová chuť, a žampion aby v té omáčce nějaká houba byla.  Dokonce takhle dělám i bílou houbovou polévku. Skoro k nerozeznání od pravých hub. Jenom jedna rada! Houby vkládáme do vroucí mírně okyselené a přisolené vody. Žampiony, ani jiné modrající houby tak neztmavnou, a zachovají si přirozenou barvu!  Děkuji, a přeji dobrou chuť!

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2176x
Nedávno mi bylo dvacet. Nadělal se kolem toho docela humbuk, později tomu začali říkat sametová revoluce. Teď se živím jako programátor-guru s vedlejší funkcí "Viktor Čistič". To znamená, že likviduji škody, které napáchali jiní. Kdo likviduje škody po mně, to opravdu netuším. Jo, a v diskusích už nevystupuji pod nickem dolch, ani pod žádným jiným.