Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gaspard

30. 9. 2010 15:40
Pár poznámek

Botnet = síť zavirovaných počítačů; U Memorylíka žije ješte vymírající národ Asem-Blistů, ale těch je v rezervaci už jenom pár; Bájný národ Delfů nežije v horách, ale naopak v moři a dnes jim biologové říkají delfíni (prý mají vlastní jazyk, ale málokdo mu rozumí); Za dosazením Gar-Bitch stojí duo Bílé Gatě z Drobnoměku a kněží Slunce vzývajících tajemné Orákulum.

0 0
možnosti

dolch

30. 9. 2010 16:00
Re: Pár poznámek

Botnet = síť zavirovaných počítačů? Ale tahle pohádka nemá s počítačema nic společného. Dokonce v bájných dobách, o kterých příběh vypráví, ještě žádné počítače nebyly. Ale přijďte zítra zase v 9:30, bude pokračování, které, jak doufám, jednou provždy zavře oslíkovi pusu a zamezí jeho dalším štvavým reakcím.

0 0
možnosti

oslik

30. 9. 2010 10:26
Tragédie...

Máte tam řadu fatal errors.

1. Ten jeden národ se nejmenuje Botnetové, ale říká si Dotnetové. S hodně přivřenýma očima by se dalo transkribovat ještě jako Bodnetové, ale...

2. Vysvětlete, proč obyvatelé migrují hromadně od Memorylíka ke Gar Bičovi, naopak jen vzácně? Trochu mi to připomíná někdejší exodus z lidově demokratického světa do světa skutečně svobodného.

3. Vůbec není pravda, že pod Gar Bičem si nemohou občané dělat co chtějí. Stačí si vyřídit doložku typu ansejf a jste na tom úplně stejně jako Cépépečkové. Doložka je pro každého a zadarmo - ale proč by to kdo dělal? Gar Bič na své vládě vůbec nelpí, naopak, nabízí ji jako výhodu pro situace, kdy k ničemu nepotřebujete doložku ansejf.

4. Tomu článku nebude rozumět ani národ Višu-al-Bejziků, natož další národy.

0 0
možnosti

dolch

30. 9. 2010 14:43
Re: Tragédie...

Kdepak, národ se jmenuje Botnetové. Buďto používáte jinou transkripci, nebo hovoříme každý o jiném národě. Dále už se vyjádřím pouze k bodu 3 - to je sice hezké, jenže doložku dostanou pouze občané, kteří mají tzv. zvýšená privilegia. To není příliš demokratické. No a ten zbytek, to je příliš dlouhé, než aby to šlo napsat do diskuse. Takže zítra v 9:30 se můžete těšit na pokračování. Tentokrát o vymírajícím národě Višu-al-Bejziků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2176x
Nedávno mi bylo dvacet. Nadělal se kolem toho docela humbuk, později tomu začali říkat sametová revoluce. Teď se živím jako programátor-guru s vedlejší funkcí "Viktor Čistič". To znamená, že likviduji škody, které napáchali jiní. Kdo likviduje škody po mně, to opravdu netuším. Jo, a v diskusích už nevystupuji pod nickem dolch, ani pod žádným jiným.