Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to krásné, ničemu nerozumím, ale líbí se mi to.:-)

0 0
možnosti
Foto

Díky všem za tipy. Zkusím to taky. R^:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Já používám Hugin, ten si sám umí obrázky seskládat včetně algoritmu Celesta pro korekci pohybu mraků, kromě deformací má i vyvážení expozice, taky lze přepínat projekce a pochopitelně nastavit výřez. Když máte na některém snímku v popředí nežádoucí předmět, lze jej vymaskovat.

Smůla je, že třeba Facebook neumí ukázat panorama podobně jako třeba http://www.wpanorama.com

1 0
možnosti

Pro windousáky je nejlepším řešením prográmek (freeware!) přímo do mrkvosoftu, a to MS Image Composite Editor, zkráceně ICE.

Nemá žádný volby, co se týče sestavování, vše dělá automaticky a perfektně, dokonce si umí i upravit expozici jednotlivejch snímků, pokud nějakej trotl neumí fotit na manuální režim. Mě se v něm daří dělat i jakýsi HDR snímky, když je ve scéně jak moc tmavý tak i moc přesvětlený místo, nafotím to s různou expozicí a ICE si umí vybrat ty správně exponovaný a složí je k sobě.

0 0
možnosti
Foto

To je omyl...já ho používám, jak píšu níže...a vše se dá dělat i manuálně a voleb je tam více než dost :)

0 0
možnosti
Foto

Zdarec...na panoramata používám Microsoft ICE, ale rád bych vyzkoušel to Tvoje udělátko v Gimpu...nicméně...nedaří se stáhnout :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2176x
Nedávno mi bylo dvacet. Nadělal se kolem toho docela humbuk, později tomu začali říkat sametová revoluce. Teď se živím jako programátor-guru s vedlejší funkcí "Viktor Čistič". To znamená, že likviduji škody, které napáchali jiní. Kdo likviduje škody po mně, to opravdu netuším. Jo, a v diskusích už nevystupuji pod nickem dolch, ani pod žádným jiným.