Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedávno jsem se dala nachytat a koupila křehčené kuřecí prsní řízky v akci. Chutnaly a vypadaly přesně, jak popisujete. Nechtěly to žrát ani naše čuby a že to jsou jinak popelnice!!! :-/

2 0
možnosti
Foto

jo, chutná to jako ohřáté linoleum

2 0
možnosti

Taky bych se přikláněla ke křehčenému mraženému masu. To, co z něj vznikne při tepelné úpravě mnohdy maso ani nepřipomíná. Ono se to nedá moc nakrájet na větší kusy, proto ty medailonky a tenké to je bez naklepání proto, že se z toho odpaří hodně vody. Taky je otázka, jak vypadala strouhanka. Pokud byla zjevně prefabrikovaná, tak se jedná o nějaký mražený polotovar,který restaurace odebírají ve velkém. V tom případě bych raději obsah nezkoumala.

3 0
možnosti

Co vám vadí na Pangasovi? Co by jste chtěl? Tresku? To je ten Pangas lepší.

0 7
možnosti

Pangas je snad nejhorší ryba na světě. :-):-)

7 0
možnosti

To může být prsní řízek, nicméně dělaný z křehčeného masa. Někdy mám pocit, že mnohé restaurace dělají z lidí voly. Na druhou stranu, před lety jsem v Přerově dostal hlad a vlezl jsem do hospody, která vypadala jako klasická čtyřka bez ubrusů, ale co se týkalo kuchyně, tak málokde jsem se pouději tak dobře najedl.

6 0
možnosti

Z vlastní zkušenosti: řízek bude pravděpodobně přemražený prsní řízek z kuřete, kterému by se mělo říkat mladá slepice. Jsou to kuřata přerostená, většinou kohouti na chov, starší několika měsíců. Tyto řízky, které by se vlastně na trh neměly dostat, se sem vozí z Polska nebo Brazílie, a pak to tak vypadá.

2 0
možnosti

Je to většinou velmi levné. Manželka to jednou koupila v Kauflandu. 3 řízky do kila.

3 0
možnosti

Nu a co Vám bránilo v tom,abyste se zeptal ex post,jakou komoditu máte na talíři ?

2 2
možnosti

První případ jsem ještě pořádně "nevnímal" a považoval ho pouze za jakýsi nepovedený řízek. V druhém případě si ho objednalo moje dítě. Sice tvrdilo, že je nějaký hnusný, ale protože je všeobecně hodně vybíravé, nevěnoval jsem tomu náležitou pozornost. Ovšem řízek nedojedlo, tak jsme ho sbalili domů a až když jsem si na něm chtěl večer pochutnat, zjistil jsem, že tentokráte mluvilo pravdu. Jistě chápete, že jsem s ním okamžitě nejel přes půl Prahy abych zjišťoval, co to je. Doufám, že vás tato odpověď uspokojí :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2176x
Nedávno mi bylo dvacet. Nadělal se kolem toho docela humbuk, později tomu začali říkat sametová revoluce. Teď se živím jako programátor-guru s vedlejší funkcí "Viktor Čistič". To znamená, že likviduji škody, které napáchali jiní. Kdo likviduje škody po mně, to opravdu netuším. Jo, a v diskusích už nevystupuji pod nickem dolch, ani pod žádným jiným.