Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

yntelygent:-)

6. 8. 2009 0:02
Haha

Opravdu jsem se pobavil a vzpoměl si na své začátky v učení. Jistě, dnes už jsem schopen vařit cca. deset druhů knedlíků, ovšem ty začátky!  Staré housky, hnusný bílý chleba, houskové knedlíky bez pečiva... úžasné;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

3. 8. 2009 16:15
Čau Pavle

0 0
možnosti
B

Bucharovic

3. 8. 2009 16:19
Re: Čau Pavle

Sakra, utekl mně příspěvek - jedno kliknutí a bylo to... :-)) Hele chlape, na to já bych neměl trpělivost. Já si raději vyhraju s tím ostatním (kusem kance) a čas ušetřím vařením knedlů od Vitany.

A Hanko - já baštím kance až ,,po tom" , takže jestli bude partnerka ,,spokojená" (uspokojená), to záleží na tom, jestli mám celou tu dobu před sebou vidinu toho kance... :-)) čau Vláďa K.

0 0
možnosti
C

Cichacech

3. 8. 2009 11:22
Usmev a spominka

"...Předně krájejte tři dny starý housky. Až jich budete mít plnou vanu, a

nebudete ještě krájet ani den, tak vám snad dojde, že asi něco děláte

špatně..."  Dekuju Pavle za spominku [>-]a za smich ;-D - Tvuj Kanadsky bratranec pise s Luhacovic 

0 0
možnosti
PK

dolch

3. 8. 2009 12:07
Re: Usmev a spominka

Ahoj Vláďo, jak je v Luhačovicích? :-)

0 0
možnosti
T

Tausret

29. 7. 2009 8:19
Já se snažím

vaření maximálně zjednodušit, a tak vařím knedlíky zásadně v silikonové formě v mikrovlnce, a je po problémech s rozvařením....:-P

0 0
možnosti
PK

dolch

29. 7. 2009 8:54
Re: Já se snažím

Tak to neznám. Jenom mám zkušenost, že když se knedlíky ohřívají v mikrovlnce, tak si na nich nějak nepochutnám. :-P

0 0
možnosti
HN

handour

28. 7. 2009 21:59
lehla jsem hned na začátku

;-D;-D;-DR^ "krájejte tři dny starý housky";-D...já myslím, že by Vláďa Kroupa neměl trpělivost čekat tři dny, než nakrájíš housky...a pro jaký množství lidí to prosím Tě krájíš? Tři dny?8-o;-D...Článek rokuV

0 0
možnosti
PK

dolch

28. 7. 2009 22:03
Re: lehla jsem hned na začátku

Hani, to je takový vtip z Holzmanna - jak vařil knedlíky podle kuchařky. "Stálo tam: krájejte tři dny starý housky. Já už jich měl nakrájenou plnou vanu a ještě jsem nekrájel ani den." Tak jsem si to vypůjčil. Ale nic víc :-)

Dneska jsem doma nadhodil ty Poděbrady. No, uvidíme. Ještě to bude muset trochu dozrát.

0 0
možnosti
N

nejedlo

28. 7. 2009 21:30
Domácí knedlík..

je nejrychlejší příloha k jídlu. Kupovat knedlík v prášku může jedině trotl.

Doporučuji knedlík vařit v páře na pařáčku překrytým plátýnkem. Je to kvůli přilepení.

Vařit v páře podle velikosti zhruba dvacet minut. Pod pokličkou, a celou dobu nezvedat. Po dvaceti minutách propícháme špejlí ještě v hrnci a vyndáme! To kvůli sražení knedlíku. Vaření v páře má tu výhodu, že se i ty nejnepovedenější knedlíky nesrazí, nebo se nerozváří, takže i to největší kuchařské střevo podá obdivuhodný výkon. Opravdu se nedá zkazit! Držím palce!

0 0
možnosti
PK

dolch

28. 7. 2009 21:47
Re: Domácí knedlík..

Ještě jsem to nezkoušel, ale možná se k tomu odhodlám. Zní to slibně. Je fakt, že z tý vody nejsou vždycky úplně na povrchu nejlepší.

0 0
možnosti
AK

Alka.24

28. 7. 2009 21:21
Jdete

na to vědecky. Asi jako můj muž. Jednou za rok řeknu: udělej něco malého...Hledá nejbližší restauraci..;-D. Anebo shání číslo na picérku.. ta to doveze až domu.

Jo a housku tam nedávám.

Článek moooc pěkný. 

0 0
možnosti
PK

dolch

28. 7. 2009 21:43
Re: Jdete

Já tam housku většinou taky nedávám. Ale u mě je to tím, že víc kupujeme rohlíky :-)

0 0
možnosti
N

nejedlo

28. 7. 2009 21:18
Domácí knedlík..

0 0
možnosti
AB

abarila

28. 7. 2009 21:00
Ale

...ten obrázek, mňam, mňam. Mám hroznou chuť ....;-D

0 0
možnosti
RF

maxipes Fík

28. 7. 2009 20:45
:-)))

Ty seš kůň. Recept na knedlíly, jehož přečtení trvá déle než samotná výroba těch knedlíků (včetně nákupu surovin).

0 0
možnosti