Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

shrink

1. 10. 2010 11:00
.

:-) (Vzdala jsem to v polovině, ale jelikož je to mnou a ne Tebou, karmuju :-) )

0 0
možnosti

dolch

1. 10. 2010 11:39
Re: .

Díky, ale nemusela ses trápit. Je mi jasné, že toto dílko je určeno pro oslíka, a možná ještě asi 6 dalších úchylů, jako jsme my dva :-)

0 0
možnosti

oslik

1. 10. 2010 10:01
Vy prostě musíte kecat...

Znovu se ohrazuji proti komolení jména mocného národa, který se zove Dotnetové. Botnetové jsou loupeživým a zotročujícím národem, který ve svých povozech křižuje obě království a na všech stranách jen škodí, s královstvím Gar Biče nemá nic společného.

A s národem Dotnetů se to má následovně. Pletichář Mirek pozval slovutného mága Hýla Berku z národa Delfů a slíbil mu modré s nebe. Hýl moc neváhal, protože viděl, že národ Delfů je po prvotním bouřlivém rozmachu v degenerativním úpadku a slib Mirka přijal. Mirek mu slib splnil, takže Hýl založil v království Gar Biče nový národ Dotnetů, který se dodnes úspěšně rozrůstá a válcuje národy jiné. V rámci jednotné zahraniční politiky pak asimiloval i podivný pronárod Višu-al-Bejziků. Není vůbec pravda, že to byl někdy slovutný národ, mnozí nad ním ohrnovali (a dost oprávněně) nos - zejména ti z národa Céčků.

0 0
možnosti

machinist.

1. 10. 2010 9:51
:O)

...veselost...loaded :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2176x
Nedávno mi bylo dvacet. Nadělal se kolem toho docela humbuk, později tomu začali říkat sametová revoluce. Teď se živím jako programátor-guru s vedlejší funkcí "Viktor Čistič". To znamená, že likviduji škody, které napáchali jiní. Kdo likviduje škody po mně, to opravdu netuším. Jo, a v diskusích už nevystupuji pod nickem dolch, ani pod žádným jiným.