Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jakápak závislost??? jsem tu 7 dní v týdnu několik hodin denně a nic takového na sobě nepozoruji.;-DR^

17 2
možnosti
LV

Ahoj Pavle. Zdravím. Co naděláš? Nic. Měj se hezky.

4 0
možnosti
RJH

No nevím... Mě spíš vždycky překvapilo, kolik blogerů bere diskuse tak smrtelně vážně. Nezlobte se na mě, ale když někomu nedá spát houfec divokých nicků, který do něj šije pod jakýmisi články, tak je zoufalec a spíš než chodit se vystavovat na veřejný prostor by měl navštěvovat nějakou vlídnou terapii. Já se od diskutérů dozvídal na svou adresu taky ledasco, ale ten pestrý diskusní mumraj mi byl milejší, než uctivé ticho. A vadí mi, že po letech pláče všelijakých nevyrovnaných bolestínů, jejichž jména padají v každé diskusi na tohle téma, to dopadlo takhle. Neberete sebe ani ty svoje blogy tak životně vážně.

13 0
možnosti
Foto

Sebe, svoje blogy a ani diskutéry. :-)

4 0
možnosti
JD

J30a57n 30D56v62o45ř64á39k

6. 11. 2012 11:56

Domnívám se, že slova o  "sebrance", která zůstala, byste měl lépe vážit. Z tónu vašeho příspěvku to naopak vypadá, jakobyste k sebrance v pejorativním slova smyslu patřil spíše vy.

7 5
možnosti
Foto

Mě se sice nikdo v anketě neptal, ale snažila jsem se protestovat aspoň v blogu, jak jsem čekala, s podobným výsledkem jako vy. Taky se přesně splnilo nejen moje očekávání - diskuze odešla kamsi do věčných lovišť. Nuda a jen pár ojedinělých diskutérů. Nechápu, proč by nemohlo být na svobodné vůli diskutéra, pod čím diskutuje, pokud je slušný a ty ostatní zablokovat. Ne každý se tu touží vystavovat, pro nick může být přece spousta důvodů. Je to škoda, něco podobného je vidět na seznamu, kde každý den ti stejní píšou pořád dokola to stejné v počtu snad dvaceti lidí. To snad ani nemá smysl. Tady jsem se dívala pod články a diskuze už je na chlup stejná: např. počet příspěvků 50. Ovšem v počtu třeba 3, 4 povídajících si lidí...Možná byl spíš záměr utnout příliš ostré názory na citlivá témata... Kdo ví?

10 0
možnosti
DD

Hezky jste to řekla R^ Vybrečeli si to ti blogeři, kteří si od "neanonymních" diskusí slibovali, že příspěvky přestanou být kritické. Oni tedy tvrdí urážlivé (známá je tím dvojka pánů Kroupy a Petříka). Jenomže tihle narcisové považují jakýkoli nesouhlas za neoprávněnou kritiku a urážku. No a ve finále tu máme smutné torzo diskusí, kde se to kdysi hemžilo vtipnými přezdívkami a spoustou keců :-)

9 0
možnosti
Foto

Docela stručné a výstižné...a já...to říkal  :)))

5 4
možnosti
Foto

"Mimo jiné tam zaznívají výzvy k tomu, klikat zde v iDnesové diskusi masově záporná doporučení a tím odradit od diskutování ty poslední zbytky, co tady zůstaly..." Můžete to nějak doložit? Děkuji.

0 8
možnosti

M60í40l84a 26Š36u91l63a

6. 11. 2012 10:46

.. to mě také zarazilo, ono klikat na + - se dá jedině po přihlášení, takže ti neregistrovaní tu šanci fakt nemají :-)

1 6
možnosti
DK

D84a40v23i83d 75K68r73á37l

6. 11. 2012 10:40

horší je, že tím krokem zařízli mobil a technet:-/

6 0
možnosti
LH

Dovoluji si s Vámi nesouhlasit!!

1 12
možnosti