Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Aretta

6. 1. 2011 21:45
Jojo,

já to tušila, že si dneska nepokecáme na úrovni...;-(

;-)

0 0
možnosti
PK

dolch

6. 1. 2011 22:00
Re: Jojo,

Co se dá dělat, já už se stejně co nevidět odeberu do spálně. Tak snad příště ...

0 0
možnosti
DM

Aretta

6. 1. 2011 21:42
...

Berou Boží jméno nadarmo nadarmo?;-)

.....

No dobře, nejdřív si přečtu článek...Chtěla jsem odpovědět bez nápovědy;-D

0 0
možnosti
PK

dolch

6. 1. 2011 22:01
Re: ...

Myslíte, že Windows k tomu svádí víc než Linux? To bych neřekl. Maximálně tak MS Word, ten mě opravdu dokáže dohnat k šílenství :-)

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

6. 1. 2011 19:11
Mam oboji

A v mnohem mam radeji Linux. Clanek je zabavny, opravte si ale prosim ono LOOSER na loser. Klasicka chyba mnohych lidi. Lose a win, takze loser a winner. ;-)

0 0
možnosti
PK

dolch

6. 1. 2011 19:24
Re: Mam oboji

No tak jsem si to teda opravil, dík. Akorát mám strach, že tomu teď nikdo nebude rozumět :-)

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

6. 1. 2011 18:30
Co jsem si všiml...

...tak windowsáci jsou podobni spíše křesťanům: všude otravují se svou dva tisíce let chcíplou rybou na kříži jako s jediným správným a za všech okolností aplikovatelným řešením, jsou nezvratně přesvědčeni o jedinečnosti své jediné pravdy, a systém jim jde z nějakého podivného důvodu na ruku, místo aby je pozavíral do blázinců. :-P

(Ne, nejsem atheista, jen nemám rád abrahámovské víry ;-D)

0 0
možnosti
PK

dolch

6. 1. 2011 18:32
Re: Co jsem si všiml...

No tak to je taky slovo do pranice ;-D

0 0
možnosti
N

neumisa

6. 1. 2011 17:56
...

... mám obojí a nestěžuji si ani na jedno. pokud chci brouzdat na netu, dělám s Linuxem, pokud komunikuji a posílám textové dokumenty, přepnu na Windows (stávalo se mi, že textové dokumenty z Linuxu mi klienti vraceli s tím, že jim nejdou přečíst).

0 0
možnosti
LV

lubanek

6. 1. 2011 17:03
Ahoj.

Ahoj Pavle. Používám Vistu a Bibli a jsem spokojen.Hlavně že zdraví slouží.:-)

0 0
možnosti
PK

dolch

6. 1. 2011 17:08
Re: Ahoj.

Však jo, ať si každý používá co chce, když mu to vyhovuje. Ahoj :-)

0 0
možnosti
F

Faustino

6. 1. 2011 16:48
Na Linuxu

jedu asi čtyři roky. Občas se dostanu i na počítač s Windows, ale je to jako spát v cizí posteli.

Když čtu ty neustálé nářky na počítačových fórech - "mám v PC vir, prosím o kontrolu logu", tak jen kroutím hlavou. Proč si nedají dualboot, na hry a specální soft Winy, na brouzdání na netu Linux.

0 0
možnosti
F

Faustino

6. 1. 2011 17:02
Re: Na Linuxu

Tedy je to vlastně s těmi ateisty naopak - protože nejsem konzervativec, mám rád novinky, proto mám Linux. Každý půlrok instaluji novou verzi.

0 0
možnosti
N2

Nesmazatelny 2.0

6. 1. 2011 16:14
Hmm

Nevím jestli sou uživatelé Windows ateisté, každopádně mezi uživateli Linuxu je spousta fanatiků. Je sice pěkný, že už v instalačce většiny distribucí je nějaký software, ale dovedete si představit ten řev, kdyby MS integroval do systému i Office? Vždyť jaká se spustila mánie kvůli Internet Exploreru a Media Playeru. Je trochu smutný, že pokud chcete normálně fungovat musíte si pořídit systém od jediné firmy, ale zase nikdo nic lepšího a funkčnějšího nenabídl. Linux zbytečně tříští síly do stovek distribucí s desítkou grafických nástaveb, každá má svoje aplikace. Zkoušel jsem si hrát s Ubuntu, Kubuntu, Slaxem a OpenSuse ale nikdy mi to nevydrželo dýl, než jedno odpoledne. Bežný uživatel nemá důvod přecházet na Linux jenom pro pocit free cool open svobody. Přišel by o svoje oblíbené aplikace, musel by se odznova některé některé postupy, GUI místy vypadá dost příšerně a vždycky nefunguje aspoň nějaká drobnost (i když uznávám, že spousta věcí frčí hned sama od začátku).

0 0
možnosti
N2

Nesmazatelny 2.0

6. 1. 2011 16:21
Re: Hmm

A hlavně běžný uživatel Windows nemá zapotřebí psát oslavné články, obracející ty druhé na správnou víru, viz. "A proto když jim někdo nabídne něco jiného, z čeho by mohli mít prospěch, ale jediné, co za to musí zaplatit, je trocha vlastní námahy (zpravidla v podobě učení a mírné změny schématu myšlení), tak vás s tím velmi rychle vypoklonkují.". Já se kvalitnímu systému nebráním, ale musí se přizpůsobit on mě, ne já jemu. Oblíbil jsem si prohlížeč Opera, mám rád jeho vychytávky a tak mu odpouštím jeho občasné pády a špatné zobrazení stránek. Ale nikdy bych nepřesvědčoval BFU s IE, že jedině Opera rulezzz, protože vím že BFU by s tím strávil pár pekelných dnů.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

6. 1. 2011 15:58
řekl

bych to takhle, Windows není nejlepší operační systém, ale pro mě to dostačuje, udělám si na tom co chci a víc neřeším texťák, programování, internet, CAD. Linux je taky dobrý operační systém taky ho občas používám, ale nemám rád takové militantní odpůrce

0 0
možnosti
OS

Starochoff

6. 1. 2011 15:57
Lidi jsou všichni stejní

To samé, v bledě modrém, se odehrává pod diskuzí o Windows - jenže obráceně. Okamžitě se objeví příspěvek, že Windows může používat jen naprostý blb a lama a že Linux je ve všem lepší a zdarma, a do roka bude všude rozšířený, že se Windows budou divit (což se tvrdí už přes 10 let a kde nic).

Každý by si měl používat to, co mu vyhovuje a necpat to všem ostatním. Stejně, jako s vírou (kolik uřvaných ateistů, tolik náboženský fanatiků), jako s telefony (iPhone má jenom ovce / Android toho umí stejně a ještě víc), jako s auty (Škodovku má jenom socka) atakdále, atakdále.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2177x
Nedávno mi bylo dvacet. Nadělal se kolem toho docela humbuk, později tomu začali říkat sametová revoluce. Teď se živím jako programátor-guru s vedlejší funkcí "Viktor Čistič". To znamená, že likviduji škody, které napáchali jiní. Kdo likviduje škody po mně, to opravdu netuším. Jo, a v diskusích už nevystupuji pod nickem dolch, ani pod žádným jiným.