Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Don don

29. 7. 2010 22:50
no

hele. Tobě se ňák třesou ruce. Je to moc hezké;-D

0 0
možnosti
M

milanalois

29. 7. 2010 21:12
Pěkný holky.

Jsou tak tak voprsklý jako Češky?

0 0
možnosti
AK

Alka.24

29. 7. 2010 20:12
Nějakej

drsnej ted níže:-P, což? Jinak o Pobalstkých republikách jsem už slyšela za soudruhů, že to tam bylo, jako by tam nepatřily. Já bych tedy svým objektivem fotila "lepší kousky";-);-D A pak bych možná byla i čtrnáctá nejčtenější.... Heč:-)

0 0
možnosti
FF

fioman

29. 7. 2010 18:11
Pane Krejčíř,

nemyslíte si, že je to od Vás poněkud přisprostlé, fotografovat cizí ženy, aniž by o tom věděly? Zajímalo by mě, jak by se tyto ženy tvářily, kdyby se dozvěděly, že jsou jejich fotografie uveřejněny bez jejich souhlasu kdesi na internetu. Pokud jste dostatečně soudný a slušně vychovaný, měl byste tento svůj příspěvek urychleně smazat. Jinak si o Vás budu myslet, že jste nevychovaný hulvát, který neomaleně zasahuje do soukromí cizích osob. S pozdravem Filip Fuchs, bloger a autor 15.nejčtenějšího článku v historii blogu iDNES.:-)

0 0
možnosti
PK

dolch

29. 7. 2010 18:24
Re: Pane Krejčíř,

Pane kolego, pokud jste dostatečně soudný a zkušený bloger, měl byste vědět, že sám od sebe článek smazat nemohu. Je mi líto, ale měl jsem o vás poněkud lepší mínění. Ovšem nepokazil jste mi ho pouze tímto příspěvkem, ale i několika svými jinými v dnešních diskusích. Přeji vám, abyste se stal ještě čtenějším a čtenějším až budete nejčtenějším na celém světě. Pak na vaše články jistě budou chodit i Litevská děvčata. Prosím, neříkejte jim, že jsem je sem dal. Na moje články samy od sebe jistě nezabloudí.

0 0
možnosti