Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

orca1

9. 1. 2008 13:05
hmm

A nebylo by to jednoduší aby byl navrhnut zákon že kdo nastoupí dostanme tepláky a komu se nelíbí má možnost si koupit či nechat donést cokoliv jiného ?

Nás to nic nebude stát a vězni z 90% budou oblečeni jak se jim zlíbí.

0 0
možnosti

Nenym

9. 1. 2008 19:21
Re: hmm

Generál Kula v texaskách ?

0 0
možnosti

Zdeněk Oulehla

9. 1. 2008 11:05
Z toho je vidět,

že nepatří do vězení, ale do blázince. Pochopil bych to u ženskejch, že chtějí vypadat, ale normální chlap se cejtí v teplákách nejlíp.

0 0
možnosti

brotik

9. 1. 2008 12:41
Nechutný přežitek

Vážený, opravdu již nežijeme v době, kdy jedinou možností domácího oblečení byly tepláky s gumou... Myslíte, že muž se nechce líbit, zajímalo by mě, jak moc dokážete Vaši partnerku zaujmout, když k ní přijdete v teplákách a předpokládám s pivem v ruce.RvToto je reakce na Vaši poznámku,neobhajuji tím VŘ na rifle ve věznicích.

0 0
možnosti

georgino

9. 1. 2008 10:13
O co jde?

Proč se rozčilovat, platíme jiný voloviny. V tomto státě má sebevětší ptákovina větší šanci na úspěch. Stačí Čunek, Vlk, Topolánek, Paroubek, Bém, Langr....... Hlavně když jsme spokojený, že jo Julínku.

0 0
možnosti

SEAn

9. 1. 2008 9:39
Asi se také nechám dobrovolně zavřít.

Tito zakázku již jistě předplatila firma Keenwelo, která bude dodávat nejen texasky, ale i značkové mikiny, a černé kukly přes obličej, aby zdrhlí kriminálníci nemuseli žebrat, a předtím, než si zařídí konto u banky, si mohli přímo přijít k přepážce se samopalem, odcizeným vězeňské službě.

0 0
možnosti

Jiří

9. 1. 2008 9:35
Zajděte si do Tesca apod,, nějaké neznačkové rifle

tam najdete za 150Kč. To je cena v obchodě, při nákupu ve větším by cena mohla být menší. Takže mi připadá, že vyjdou levněji než tepláky, a to i ty nejlevnější. Rifle vydrží asi déle, než tepláky, z ktekrých se brzo stane vytahaný hadr. Ty neznačkové rifle se můžou hodit i místo montérek, vyjdou levněji. Na chození mezi lidi moc nejsou, ale v tomto s článkem souhlasím. Vězen by po útěku byl civilně oblečený, v teplácích by mezi lidma spíš budil pozornost. Ale i to je řešitelné, např. kovové knoflíky ne s logem Levi Strauss ale Vězeňská služba apod., totéž pro nášivku vzadu. Z praktického hlediska - praní, sušení, se lépe džínové kalhoty udržují než tepláky.

0 0
možnosti

lunak

9. 1. 2008 9:30
A proč ne rifle?

Myslím, že máte pane Krejčíku liché obavy. Nejde přece o peníze, respektivě o ně jde, ale jinak. V případě, že se vězni zdaří útěk a nenajdou ho, ubude Vězeňské službě strávník, takže ušetří. Alespoň si nemusí na útěku obstarávat civilní oděv další trestnou činností.  Jsem zvědav, ke které módní značce se nakonec pan ředitel Kula přikloní. Co třeba Versace? Také by se mohla provést experimentální módní přehlídka za hojné účasti novinářů. Vybraní modelové z Mírova nebo Valdic by připojili své připomínky a návrhy na konečnou podobu  garderóby. Proč  jen rifle a trička? Chtělo by to také  oděv na volný čas, společenský oblek s příslušenstvím, pochopitelně s nášivkami terčů pro odstřelovače. A samotné výběrové řízení? Třeba to nakonec skončí jako s detektory mobilních telefonů, ne? Nějaké peníze do vězeňství (že pane Kula?) :-)se přece dostat musí!

0 0
možnosti

nostradamus

9. 1. 2008 9:59
Re: A proč ne rifle?

Lunaku, nelze než souhlasit, ale má to háček - dokud si na to nevyděláš, dostaneš kulový.

A není práce ? Ale je. Do lomu a ručně 10 hodin denně zpracovávat kámen na štěrk.

A ne za naše daně dělat fešácký kriminály.

0 0
možnosti

tvrdá a malá a šikovná

9. 1. 2008 9:29
Jak to že už nenosej

to pruhovaný pyžamo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava