Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SZO

standa z Ostravy

27. 12. 2008 23:59
Oč teď na dráze běží?

Největší kartou na Českých dráhách je  ta část, která se jmenuje ČD Cargo. Je to oddělená část od osobní přepravy. Osobní přeprava je  ztrátová. Očekává se privatizace nákladní dopravy (ČD Cargo). Má být důležité, napřed propustit co nejvíce nepotřebných zaměstnanců, což už se dlouhodobě děje. Zisky tohoto podniku činily 500 milionů. Mezi největší zájemce patří Zdeněk Bakala, který dokáže zvýšit zisky nad jednu miliardu a začlenit si podnik pod vlastní už dva, jako je OKD Doprava a Viamont Cargo. Tím si zajistí ovládnutí dopravy i mimo ČR. To protože si kupuje části nákladní dopravy i v jiných zemích. Touto dopravou přepravuje své uhlí a tudíž to má velké výhody. S Řebíčkem je jedna ruka a ten má post ohrožen. Není nad to, si privatizaci pojistit jeho bratrem. Hlavně tichounce po pěšině, ať o tom nikdo neví.

0 0
možnosti
I

IJNovak

24. 12. 2008 14:50
Rozkradená společnost nemá opodstnění k životu

Sami sobě kopeme hrob pro nedůstojný konec života, který nemá smysl ani hystorické opodstatnění. Naše flustrovaná společnost nezodpovědných zlodějů nemá místo jak v EU tak světovém rozměru. Totálně selhal filosofický rozměr života, konzum a prachy nás spoutali k nedůstojnému poflakobání po zemi. To je špatné zjištění k Vánocům!!!!

0 0
možnosti
JJ

Yurek

29. 12. 2008 20:34
Re: Rozkradená společnost nemá opodstnění k životu

Takže stačí už jen ratifikovat "Lisabonskou smlouvu" (:-©EU:-©) a Dokonáno jest!

0 0
možnosti
PT

patrik tydlitat

24. 12. 2008 13:06
tak to

je v téhle "demokracii" - jenom jedna zlodějna pod vedením ODSS nebo socanů, to je jedno!

0 0
možnosti
KK

Tom Hejduk

24. 12. 2008 6:39
Uran

Na Vojně se už uran bohužel netěží!

0 0
možnosti
A

agent

24. 12. 2008 6:37
Nejen jeho,

ale i jemu podobné by šlo internovat na zrekonstruovaný TNP VOJNA u Příbrami, kde by dostali lhůtu možnosti vyjádřit se k předváděným "zázrakům"! Pakliže obstojí /nevěřím tomu/, budou s omluvou a odškodným propuštěni. Pakliže NE, jako bonus by tahali v krosnách vytěženou horninu zpět do podzemí! Věřím, že po čase by  každý z nich  uznal, že "zázraky" se nedějí a zpíval by jak drozd! A bylo by po ptákách!  O "kmotru Řebíčkovi" toho bylo napsáno již dost a zajímalo by mě, zda mu naše dobře placené orgány činné v tr. řízení věnují pozornost? 

0 0
možnosti
JB

lukim

24. 12. 2008 8:13
Re: Nejen jeho,

Na to množství různých Řebíčků by už dnes nestačila ani dřívější VB natož dnešní neschopná až všeho schopná Langerova komanda. Tento Augiášův chlív už nikdo nikdy nebude schopen vyčistit. Tomu se, vážení, dnes říká demokracie, tak si jí hodně važte!;-€:-©

0 0
možnosti