Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Aglája Vopajšlíková

10. 9. 2008 10:26
Proč ne?

Vždyť tento stát má dostatečnou finanční základnu na to, aby vyhazoval peníze - renty třicetiletým odšedším policajtům a vojákům, odškodné církvím, odpustky hercům, vracení majetků šlechtě, platby za prohrané arbitráže a před každým ukončením volební sezony zvýšení advokátního tarifu, aby si politici zajistili pohodovou budoucnost. Proč by se nemohli mít dobře i státní zástupci. Soudci pobírají tento nezdanitelný paušál leta a nesetkala jsem se s žádným, který by si neúčtoval jízdné, když nedostane na školení služební vůz, nesetkala jsem se s žádným, který by si předplatil Sbírky zákonů nebo tomu podobný program, na vlastní tyto paušální náklady. Jen houšť, pane ministře Pospíšile. Za to prd, co dělají, si to skutečně zaslouží.(Y)

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

10. 9. 2008 9:45
Cynická odpověď

Protože SZ je relativně málo, česká daňová správa má cca 15.000 lidí, učitelů je 130.000,  dalších pár desítek tisíc policistů, ....

Kalousek je proti návrhu, protože hlídá státní kasu, Nečas je proti, protože a) jde o precedent b) peníze na repre SZ nejspíše půjdou z jeho resortu (MPSV má jednoznačně největší apetyt ze všech ministerstev).

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava