Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

buchlovann

13. 9. 2008 16:32
Jak pána poslance ještě zvýhodnit?

Myslím si ,že příspěvky ve kterých je pochvalována myšlenka, abychom pánům poslancům ještě umožnili bezplatné parkování psali jejich asistenti  (také je platíme ) nebo jejich rodinní příslušníci. 

Mám dojem ,že páni poslanci dostávají měsíčně tučný paušál na cestovné ( bylo by zajímavé kdyby ho museli vyúčtovat ) a z tohoto paušálu nemají na uhrazení poplatků na parkování?

Měli by se zastydět a za své platy a ostatní náhrady poctivě pracovat a nehledat pouze další možnosti, jak by si ještě přilepšili.Nemají to na věky ,ale pouze na 4 roky, tak je asi nejlepší si nahrabat, co možná nejvíce. 

0 0
možnosti

musulman

13. 9. 2008 15:46
No, tak nějak,

když si komunistyčtí "zákonodárci" vytvářeli zákony prosazující výhody jen pro ně, nazývali jsme (a stále nazýváme) tento zlořád totalitou, stejně tak třeba fašisty, rasisty, teisty a ostatní "ideologistycké" zákonodárce, kteří budou schvalovat zákony platící pouze pro elity nazýváme totalitami. A co zde, to má být demokracie .....? Nebylo by demokratičtější, přemístit parlament a sněmovnu tam, kde je mista na parkování dostatek......? A přenechat historické centrum Prahy (ale i ostatních měst kde se děje totéž) historikům a turistům......? ;-D

0 0
možnosti

gejzic

13. 9. 2008 15:26
blbost

Osoby, kteří řídí za mne, za vás, za všechny tuto zemi mají právo na výhody a náleží jim poprávu!!!  Pokud jde o parkoviště. V kdejaké malé společnosti mají firemní parkoviště a lidé z nejdůležitějšího úřadu v republice mají parkovat po okolních ulicích....? 

0 0
možnosti

Majklova_proxy

13. 9. 2008 21:24
Re: blbost

Po jakem pravu jim takove vyhoda nalezi? Po jakem pravu jim nalezi vyhody ostatni? Po pravu, jez si sam odsouhlasili?

-

¨Kdejaka mala spolecnost¨ si takove parkoviste (garaze...) zaplati nebo jinak komercne zajisti. ¨Kdejaka mala spolecnost¨ taky nesidli v nejexponovanejsi casti Prahy. A pokud Pokud ale mate priklad, sem s nim.

0 0
možnosti

BoboHml

13. 9. 2008 11:24
Škoda těch překlepů,ale jinak

R^R^R^

0 0
možnosti

leather-man

13. 9. 2008 11:22
Vážený pane autore,

váš češtin a interpunkc být opravdu velice výborná. Co je to "bezplatné doprě"? Vrací se nám staroslověnština? A snad na okraj: Jak můžete být ve vašem věku stále tak naivní?

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava