Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

důchodce

11. 6. 2008 13:41
je to stále to samé

jako za dob, kdy náš slavný druhý vítěz ještě pingloval v tom Ráji. Sice se nedávno ofrňoval, že nebyl jen takový hej, nebo počkej, ne on přece nepočítal buřty, ale byl děsná šarže, jenže já  jaksi pořád jen vidím křiváckého pingla. Tam také vydávali teplé, podměrečné slývky za bezva studené pivo a kdo si nedal pozor, ten byl nějak ožulen. A na zdi nad pípou byla pověšena cedule s nápisem. "děkujeme, že nás neurážíte zpropitným." (ti starší jistě dobře pamatují.

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

11. 6. 2008 11:46
Trefne....

Velmi vystizne popsano. Karma R^

0 0
možnosti
D

dhc

11. 6. 2008 9:30
jeste 2 - 3 prusvihy

...a pravice jde do kytek...zatim vetsina zije z nenavisti ke kscm a paroubkovi, ale cekam, ze to nebude dlouho trvat. Nejhorsi jsou lidi, kteri na Paroubka utoci, v podstate mu tim prokazuji sluzbu. Spatna reklama taky reklama a hlavne, pokud se budou seky pravice schovavat za nenavist k Paroubkovi, akorat to lidi presvedci o tom, ze ho zvoli...v cem je problem? Vetsina lidi dokaze najit 1000 chyb na Paroubkovi, ale nedokaze najit ani jeden poradny klad na pravici. Piste radsi o tom, co dobreho nam pravice prinesla, me omylani toho co Paroubek dela spatne nezajima, to kazdej soudnej clovek vidi sam....

0 0
možnosti
ŠV

WANG

11. 6. 2008 10:37
Re: jeste 2 - 3 prusvihy

Paroubek je takova moralni zruda, ze se neni cemu divit.

Pravice se snazi trochu lidi aktivizovat, vsichni si 40 let a ted 8let (vlady CSSD) zvykli ze je stat vodi za rucicku (a taky si zato poradne vezme na lidech z dani) a ze kdo se nesnazi, tomu stat pomuze. To musi skoncit.

0 0
možnosti
D

dutina

11. 6. 2008 8:42
Jsem rád pane Krejčíku

že jste si všiml co se stal Paroubek šéfem ČSSD že nejaen populismus ale hlavně demagogie nejhrubšího zrna se stala alfou a omegou  v tété straně.

0 0
možnosti
E

editi

11. 6. 2008 8:41
Mám za to,

že nebude dlouho trvat a názory pravicové budou opět v přesunu k názorům levicovým. Bývalý komunista nástupem Topolánka prozřel a dnes se ještě snaží obhájit svůj pomýlený postoj. Zítra už bude opět v zásadě levičákem a svůj dnešní názor bude vydávat za pomýlenost a obluzení Topolánkovo vztyčeným oprstem.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava