Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

6. 2. 2009 23:16
ano, dys je správně,

ale jinak jsme ve shodě, ne?

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

2. 2. 2009 14:03
Čekám

 s čím osloví ČSSD jiné skupiny státních zaměstnanců. Hasiči - příspěvek na pořízení si materiálů l zakládání požárů, aby si doma mohli vyzkoušet nejlepčí hasicí techniky.

A co policajti - copak ti dostanou?

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 2. 2009 13:04
Populismus

Jde jen o PR akci zaměřenou na cílovou skupinu. Ten internet se dá ještě pochopit. Ale ty mobily? A co televize a rádio? Noviny ne? A co knihy, neměli by hodně číst? A nejde náhodou o to, že svou informovanost, vzdělanost a kulturnost má každý ve svém zájmu bez ohledu na profesi?

ČSSD chápe politiku jako marketing zaměřený na cílové skupiny, kde je více voličů. Míní parazitovat na rozdělování společnosti podle toho, kde je velká skupina potenciálních voličů. Chce vládnout na rozdělování společnosti , na závisti a nenávisti.

Jejich oranžový balíček = bastard je protilidový:

http://streit.blog.idnes.cz/c/68091/Oranzovy-bastard-uz-po-nas-natahuje-paraty.html

0 0
možnosti
JN

honzajaka

2. 2. 2009 13:09
Re: Populismus

až na to, že tohle dělají všichni. Každý se snaží urvat nějaký kus vlivu na vládě. Politika je vždy marketing

0 0
možnosti
F

framy

2. 2. 2009 12:54
ti

socani už neví, jaký blábol vytlačit.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

2. 2. 2009 12:50
já bych to brala jako povinnost,

tedy komunikovat přes internet s rodiči a školou. a přípravy má na svých stránkách každý slušnější kantor (už s ohledem na rostoucí počet disgrafiků, ale i přehledu, co se děti učí) ale nutně to nemusí být z domu, ne? takže finanční příspěvky nikoli, pracovní e-mailová adresa ano, možnost připojit se v práci. mobil není nutný, proč by měl někdo kantory otravovat mimo jejich prac. dobu? škola číslo má. aneb co je boží bohu, co císařovo císaři. už vidím toho státního doktora, který Vám ochotně radí na svém soukromém telefonu, chi.

0 0
možnosti
HP

Hery Potrovka

2. 2. 2009 12:51
Re: já bych to brala jako povinnost,

R^

0 0
možnosti
MB

brlayz

2. 2. 2009 12:42
hmmm

No, podpora vybavenosti domácností internetem je dobrá věc, v západní evropě to vlády považují za jednu z priorit. Pokud chce vláda v česku pomoci učitelům se zavedením internetu, je to jedině dobře. Znám jednu mladou učitelku, která internet k výuce používá hodně. To se ale nedá říct o jejích starších spolupracovnících, kteří za ní chodí s otázkami typu "jak vytisknout dokument" a podobně. Pokud by zákon prospěl celkové vzdělanosti učitelů, bylo by to jen dobře. Nedokážu si představit učitele, který si každý den nepřečte na netu alespoň zprávy a novinky ze svého oboru.

0 0
možnosti