Diskuse

Nevinný Dryml?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Tom Hejduk

2. 1. 2009 14:38
Pistole

Tak jsem ve zprávách slyšel, že Dryml chodí s pistolí - není to argument některých členů ČSSD - viz Ďuríčko a Kočka?;-€!

0 0
možnosti
VK

egypttwo

2. 1. 2009 9:44
doplnění

Dryml ve svém komuniké s detetivem mluví o Jirkovi, Tvrdíkovi, Grossovi, nějaké Horníkové. Tímhle se zatím nikdo nezabýval. Dryml je psychouš. To vím. Chudák Orgoníková, že ho měla při vyjednávacích koaličních jednáních i po nich na krku.

Dryml jen hrabe a pro vidinu moci ztratil rozum. On je opravdu neřízená střela. Jirku poslechne a omluví se až tak za týden, až vyčerpá všechny prostředky , jak ještě více špinit, a zjistí, že mu nic jiného nrezbývá.

Autor má pravdu, že se má s majitelem nemocnice Seidlem šábnout a zisk z prodeje. Nedivte se. Dryml kvůli vidině cca 60 miliónů všimného přestal logicky uvažoval.

K jeho všem funkcím, které autor článku jmenuje, přidám jen předsednictzví Zdravotnického hlodingu, a.s. Královehradeckého kraje.

Závěrem opakuji : Dryml je psychopat a vše je nyní ve vývoji kauzy možné.[>-]

0 0
možnosti
K

klauzkomik

2. 1. 2009 8:18
hmm

viděl už někdo nebo přišel už někdo někdy do styku s detektivní agenturou,co Vám nic nezjistí a ještě běží do MFDnes?Já jsem sice člověk věřící,ale v tomto mám určité pochybnosti,spíš bych věřil tomu,že se Dryml chytil na špek

0 0
možnosti
KK

Tom Hejduk

2. 1. 2009 8:23
Re: hmm

On totiž někdo musí projevit zájem.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

2. 1. 2009 8:07
Zapomíná se také

na jeden důvod , proč Dryml tak toužil po policejním spisu. Chtěl vědět , zda tam nejsou materiály o jeho rozkrádání státních prostředků.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava