Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

sci-fi

26. 8. 2008 18:42
Pravopis

Pane, vy asi s tou češtinou zápasíte taky. Co to je nejméně pět  chyb? Může být pouze pevný počet a nic jiného.

0 0
možnosti
DN

denk niet

26. 8. 2008 21:48
Re: Pravopis

"Nejméně" znamená nejméně v pravém smyslu slova. To znamená, že chyb je pět a více. Jinak řečeno - pět jsem jich napočítal a pak mě to přestalo bavit. Slovo "nejméně" tedy vyjadřuje možnost, že jich může být víc, než zmíněných pět.

Vaši větu, že "může být pouze pevný počet a nic jiného" snad ani nebudu komentovat. To patrně míníte pouze jako provokaci, protože u vás nepředpokládám tak nízkou mentální nedostatečnost, abyste takové tvrzení mohl myslet vážně ;-).

Howgh...

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

26. 8. 2008 18:38
Ať je ten návrh jaký je,

Vlčka považuju za jednoho z nejslušnějších poslanců a jeho snaha je namístě. Že poslanci na své výhody zatí nikdy nesáhli, padá na jejich hlavu a jediná možnost, jak tento stav změnit, je nové koště v PSP, které to tam vymete.

0 0
možnosti
DN

denk niet

26. 8. 2008 18:03
ach ten pravopis... věčný to problém

Obsah článku nekomentuji, dalo by se s ním i souhlasit. Ale v osmi odstavcích mít (nejméně) pět chyb, z toho 1 hrubku, to zavání totální nepozorností, ne-li něčím horším - aniž bych se Vás chtěl dotknout. Místo celkem zbytečných změn fontu věnujte raději pozornost pravopisu ;-). Myslím, že věk už na to máte, abyste ovládal češtinu lépe, než žák 5. třídy. Co říkáte? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava