Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

DEINONYCHUS

30. 6. 2008 8:26
Vyřešeno elegantně

Zrušení smlouvy ze strany Thajska, respektive její neobnovení vítám. Takto budou tito drobní drogoví přenašeči umírat u nich a nebudou zatěžovat náš již tak přetížený vězeňský systém. Spíš by stálo za úvahu, zda by nebylo možné vězně třeba se sazbou nad 15 let za nějakou úplatu nechávat si odsedět trest u nich. Plátci daní by na tom určitě vydělali a Thajská pokladna určitě taky

0 0
možnosti
FP

forhend

29. 6. 2008 20:04
Tenhle

milost dostat neměl! Kolik kg heroinu se dostalo k lidem, kteří po požití třeba umřeli? Ti druhou šanci nedostali, jako tenhle zločinec. Měl 19 let, ale dle zákonů byl, bohužel, dospělý. To si mohl uvědomit. Ano, každý něco v životě pokazí, ale málokdo pašuje kila heroinu a zabíjí stovky, možná tisíce lidí...:-/ Rodinu lituji, ale každé se nepoštěstí, že prezident propustí jejího zločinného člena za mnohem menší zločiny!

0 0
možnosti

inedible

29. 6. 2008 20:33
Re: Tenhle

ale to je prece problem tech lidi, co umreli, ze umreli. Nici jiny a proc by za to mel nest vinu zrovna tenhle paserak? Ale, mozna, neni to treba Tvoje vina, ze jsi proti drogam, ze je tim padem jejich cena na cernem trhu vysoka a buhvi, co to je za naredeny hnus? Mozna to jsi Ty, kdo zabiji stovky tisic lidi ... Kteri by jinak mohli brat legalni heroin a pracovat a zit ... ;-)

0 0
možnosti
RB

Bígl

29. 6. 2008 19:18
Druhá šance

Nechcete to nechat spát? Co vás tak štve, že ten kluk dostal milost? V 19 udělal největší blbost svého života, ostatně většina z nás udělala v životě nějakou blbost - někdo menší, někdo větší - ale jen u něj to mělo tu strašlivou dohru. Tak se na to zkuste podívat z pohledu Emilovy rodiny. Jak musí být jeho máma šťastná, že kluk dostal ještě jednu šanci. Emile, sekej dobrotu, do konce života vzpomínej a děkuj všem, kteří ti pomohli ven a pokud můžeš, odčiň, co si udělal. A vy ostatní, prosím, dejte mu ještě šanci.

0 0
možnosti