Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

honzaXY

30. 12. 2007 0:37
Lyžaři do hor!

Je velký rozdíl mezi maratónem v ulicích/dojezdem cyklistického závodu a takovouhle perverzitou.Praha "reklamu" nepotřebuje, Karlovy Vary, kde se tento cirkus vyskytl 26.12. rovněž). V době, kdy se každý normální člověk zamýšlí nad spotřebou energie (ať už z ekologického či finančního hlediska) se vyrábí kdesi sníh a  někam vozí; běží nonstop sněhová děla a smradí náklaďáky. Do toho kravál a nafukovací stany s bary a  VIP lounge a Press centra a pódia a maglajz z mikrofonů moderátorů.

Lyžaři patří do hor, surfaři k moři (už vidím, jak by někoho mohlo napadnout přiblížit široké veřejnosti surfing na Vltavě a domluvil se ve Slapech s pouštěním vln :-).

Tahat tímhle způsobem sport do měst je zvrácené; to, že "sponzoři" nechtějí peníze ulít peníze někam jinam a smysluplněji je jen ukázkou další blbosti v celém řetězci.

PS:Nejsem žádný ekologický fundamentalista. Jezdím na sjezdovkách i na běžkách, na bruslích i na kole a v autě. 

0 0
možnosti

honzaV

3. 1. 2008 12:41
Re: Lyžaři do hor!

Přesně R^

0 0
možnosti

ak1975

29. 12. 2007 22:50
mrhání penězmi

opět je vidět, jak známé jméno manipuluje se společností,, Kdyby byl tačíček Klaus ekolog tak by to nedovolil, ale on je to tatíček  K.N. tak se nedivme

0 0
možnosti
JF

voška

29. 12. 2007 21:41
Slaboduchý názor

Pokud někdo neumí rozlišit význam běhů pro zdraví (propagace zdravého pohybu) či místo dojezdu největšího cyklistického závodu na světě (s dlouholetou tradicí a popularitou) od maškarády za desítky milionů korun, pak je na tom hodně špatně. Člověk nemusí být zrovna aktivní sportovec, aby dal tak hloupý názor na internet.     

0 0
možnosti

Josef

29. 12. 2007 21:29
A kam jinam je házet???

Článek je pěkný,  zato většina těch reakcí je jaksi slušně řečeno ........

Když někdo dokázal takovou akci zorganizovat,  tak to dokázal především finančně zajistit.   a pokud si někdo přeje ty prostředky rozdělit jiným způsobem,  tak ať si organizuje své zájmy a neotírá se o práci těch úspěšnějších.       

!

0 0
možnosti

Mirek

29. 12. 2007 20:50
Vyhozené peníze a ne reklama pro Prahu.

Myslím si, že takový závod je sice velmi pěkná událost    ;-D, ale podle mě nepatří přímo do hlavního města natož na hrad;-OPražský hrad je jakési centrum naší státnosti [>-]a nemělo by se z něj dělat sportovní střediskoRv. Peníze, které byly vynaloženy na dovoz sněhu ze Šumavy a jeho úprava jsou zbytečná investice? a podle mě se daly vynaložit lépe!.

0 0
možnosti

Venca

29. 12. 2007 22:12
Re: Vyhozené peníze a ne reklama pro Prahu.

Přesně souhlasím, závod je úplná zbytečnost  a jde jen o vyhození peněz..

0 0
možnosti

kam

29. 12. 2007 20:48
za týden si nikdo na tu šaškárnu nevzpomene

S tou reklamou bych moc neargumentoval.Pamatuji se na podobnou argumentaci při zasedání MMF a Světové banky v Praze.To bylo řečí, jak se zviditelníme!!! A za 2 dny bylo ticho po pěšině. Papaláši ani nevyčkali oficiálního ukončení a s paničkami hezky předčasně odletěli domů. A co to pane, stálo peněz!!

Totéž je s tím lyžováním. Co kamionů, které zhorší ovzduší, co vyhozených peněz!! A to v době, kdy se mluví o šetření. Kdy nejsou peníze na ubytovny pro bezdomovce ( kteří právě v těchto dnech mrznou ), na dětské domovy, na domovy pro důchodce.

Co je to prosím za firmu, která si dovolí toto sponzorovat? Co to je za lidi, kteří toto prosazují?

0 0
možnosti
W

workoholik

29. 12. 2007 22:43
Re: za týden si nikdo na tu šaškárnu nevzpomene

tohle mohu jen podepsat!!

Je pravda,že peníze zřejmě nešly z rozpočtu,ale z firem v kterých má své akcie stát.Zdá se mi,že manažeři těchto firem ztrácejí už soudnost a podle toho také vypadá jejich sponzorská činnost.

0 0
možnosti

Jan Hlinák

29. 12. 2007 20:44
Pokud by to Kateřina platila ze svého, proč ne

platí to ovšem EO.N., nikoliv ze soukromých peněz, jak tisk uvádí, ale z peněz svých zákazníků, kteří to platí ať chtějí nebo ne jako část nestoudně předražené elektřiny, stejně tal Pražská plynárenská a další sponzoři. Srovnání s maratonem a jinými sporty kulhá na všechny nohy, ty nepotřebují sněhovou přípravu, která je na té komedii v Praze nejdražší. Tam je podstata problému, kterou elegantně přehlížíte. Reklamní spoty? Šmarjá, opravdu tomu v dnešním světě plném reklam, věříte? Na druhou stranu se mi líbí, jak také díky Liberci, Kateřina Neumannová dokázala totálně promrhat svůj fantastický sportovní kredit.

0 0
možnosti

Sádlo

29. 12. 2007 20:49
Re: Pokud by to Kateřina platila ze svého, proč ne

A myslíte si, že by se bez Neumannové MS v Liberci konalo, když na něj stát nechtěl dát peníze?

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

29. 12. 2007 20:33
Až zase bude někdo žebrat

o peníze na operaci malého dítěte, tak ať si zajde za Neumannovou, ta neví co s penězi. Za peníze, které se vydaly na  nesmyslnou dopravu sněhu ze  Šumavy mohly dětské domovy financovat svůj provoz po dlouhé měsíce.

0 0
možnosti

Lucie Vachova

29. 12. 2007 20:25
Souhlasím

Naprosto s Vami souhlasim. Bude to velkolepa reklama Prahy a jedinecny zazitek pro fanousky.

0 0
možnosti