Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

haha222

29. 9. 2008 20:52
neobjektivní

p.Krejčík to trošku přehnal.p.Rath jak řekl A,tak řekl i B asi ví o čem mluví..Proč bychom si měli platit všechny regul.poplatky,když 35miliard leží ve zdr.pojiš.Poplatky platíme na přilepšenou jak lékařům,lékárníkům i zdr.poj.,aby si mohly stavět ještě luxusnější paláce než mají.A to s tím alkoholem,to už fakt přehnal.Znám staré lidí,kteří mají důchod necelých 8 000,když zaplatí nájem,inkaso,léky, regul. poplatky,tak jim akorát zbude na chleba a vodu.Ten váš článek je účelový a  není objektivní.

0 0
možnosti
KK

Tom Hejduk

29. 9. 2008 21:49
Re: neobjektivní

Ten  alkohol se týká především nemakačenků, kteří dělat nechtějí a pobíraji sociální podporu a v žádném připadě tím nejsou myšleni důchodci!

0 0
možnosti
MK

weneto

29. 9. 2008 18:19
chápu že je Dryml trn v oku

Pravicová vláda přikáže soukromému podnikateli vybírat poplatek od zákazníka a on se proti nařízení postaví tím že jej nevybírá a snižuje si tím zisk.

Pokud vím tak Julínek stále trvá na tom že poplatek je příjem lékaře a nikoliv pojišťovny tudíž se toto Drymlovi odpustit nedá;-)

0 0
možnosti

sorgedoktor

29. 9. 2008 17:03
Byla doba...

že  prodavač  párkůna ulici si vydělal víc než lékař. Dr Rath jako  předseda LOK tromu učinil konec...

0 0
možnosti
PS

Worff

29. 9. 2008 14:15
Absurdistán

To je jasné, že by to jako hejtman nemocnice dotoval. Na druhou stranu, co by podle Vás měli občané ještě sami platit? Nevím jak Vy, ale platím docela vysoké daně. Domnívám se, že od toho je platíme, abychom od státu měli zajištěn již dále bezplatný servis. Přece nebudeme jednu věc platit 2x. Pojďme tedy, zavedeme Váš ideál-Absurdistán. Zrušíme veškeré daně a poplatky, zdravotní a sociální pojištění. Vlatně celý stát. Když budeme něco potřebovat, hezky to všechno " na dřevo" zaplatíme. U doktora, na úřadech, které budou samo sebou soukromé (pardon-když nebude stát, nebudou ani úřady), každý si zaměstnáme vlastního policajta, hasiče a zaplatíme žoldáky, aby chránili naše území a případně zabranili silou něčí jiný. Školné budeme platit svým dětem od jeslí. Důchody zrušíme úplně, každý přece může pracovat až do smrti, může se sám připojistit či si naspořit nebo se o něj postarají děti, že? Osobně zůstanu raději u modelu, který je obvyklý v civilizovaném v světě - od nás směrem na západ.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

29. 9. 2008 16:53
Re: Absurdistán

Krásné. A nemyslící: "Jako hejtman by nemocnice dotoval". Rozumí se navíc. Ten dotaz je pořád stejný, jak ho položil bloger: z čeho?  Z kapitoly zdravotnictví (byla by to cca polovina rozpočtu zdravotnictví)? Nebo školství? Už vím - přestaneme opravovat komunikace.

Dejte návrh vy.  Celkový výběr je odhadován na 5,2 mld. ročně, to znamená na kraj víc než 350 miliónů. Typněte si, kde je vezme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava