Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

13

2. 12. 2007 18:20
Prima? To je naivní ...

Jsem proti Prime, jednou davala Teplice proti Dortmundu a byl to naprosty otres. Komentator uz od 15 minuty neustale opakoval frazi, ze " at zapas dopadne jakkoliv muzou byt v Teplicih hrdi". Kdyz to rikal uz asi popadesaty myslel jsem, ze zesilim. CT je jasne nejlepsi  a to dokonce i v porovnani s nekterymi zahranicnimi stanicemi.!

0 0
možnosti

pipin

25. 11. 2007 9:29
spíše by to chtělo

najít komentátory, kteří by rozuměli fotbalu a neplácali by páty přes devátý...

0 0
možnosti

LOL

22. 11. 2007 19:09
LOS

To že byl výpadek to se může sták ale ČT je podle mě nejlepší TV co vysílá fotbal a to i proto že má připravený program at.. a jejich komentátoři jsou 100 lepší než nova + prima dohromadi a to že prima ze svích úspor koupila práva na EURO se mi moc nelíbí;-O.

0 0
možnosti

Z

22. 11. 2007 12:49
Naprostá neschopnost redakce sportu!

Něco takovéhoje v dnešní době až neuvěřitelné. Porucha na trase se samozřejmě pochopit dá. Ale to co nasledovalo by mělo vest k minimálně zavedení rozumného krizového scénáře. Navíc se nabízelo více variant od komentáře rozhlasového tipu od pana Svěceného. Apropo těch prvních pár minut kdy se o to snažil bylo nejzkousnutelnějších par minut od tohoto trapného pána. Absence radoby humorných hlášek, způsobena nejspíše nutností sledovat komentované dění, udělala jeho projev snad poprvé za jeho TV karieru snesitelným. Proč nepokračoval? To ho to už nebavilo?

I to se dejme tomu dá pochopit, ale Kozohorský (Jak ten se dostal do redakce sportu do smrti nepochopím) měl k dispozici pana Chovance a tak se náhradní řešení samo nabízelo. Nebo tento kašpárek není schopen udržet půlhodinoví rozhovor o Fotbale? Když už ani to nejsou zaměstnanci ČT schopni provést, proč proboha není k dispozici nějaký žanrově podobný pořad a místo fotbalu jde 3. třídní koncert naprosto neznámého joudy???

0 0
možnosti
AC

Adam

22. 11. 2007 8:57
ČT

Česká televize je v tom úplně nevinně. Běžte si stěžovat na Kypr. A nebo ještě lépe - dělejte užitečnější věci než jakou je sledování fotbalu....

0 0
možnosti

buxus

22. 11. 2007 8:58
Re: ČT

Zřejmě jste nepochopil o čem je v článku řeč a ještě nemáte dobrou náladu. Snad se Vám to během dne zlepší :-)

0 0
možnosti
MB

buxus

22. 11. 2007 8:23
Souhlas

Když už nic jiného, ČT mohla namísto toho pásku s omluvou zařadit vždy po pěti minutách text, jaký je běžný při internetovém on-line komentáři. Zřejmě to nikoho nenapadlo - taky proč si trhat triko, že? Zaplaceno dostanou tak jako tak.

0 0
možnosti