Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

chodovar

29. 6. 2008 11:51
Pozor!

     Ono vůbec nejde o to, kdo rychlost měří a kam jdou vybrané peníze. Důležité je, KDE se rychlost měří a zda se pokutuje úměrně tomu, jak je event. překročení rychlosti nebezpečné.

     Těsně u cedulí to nebezpečné není (špatné umístění cedulí) ale opravdu nebezpečné to je na volných silnicích, při nebezpečném předjíždění. Ale tam je to měření a pokutování pro policii i stážníky náročnější.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

28. 6. 2008 18:01
Drobná poznámka

kdyby měly být potrestány všechny zločiny a přestupky, tak by šla ihned jedna třetina Čechů do kriminálu. Český kriminál je dnes rekreační zařízení, s televizí, posilovnou, pravidelnými procházkami, kontrolovanou nutriční a vitamínovou hodnotou pokrmů--- což není NIKDE na světě. Nemluvě o mobilech, sexu a návštěvách. TO NENÍ NIKDE NA SVĚTĚ!!! České soudy udělují třetinové až čtvrteční tresty-- jak jsou v zahraničí, kriminálníci si z nás dělají srandu a mají pracující lid za tupé voly. A k tomu nerozumné amnestie. Tedy volte levici, KSČSSD, kteří se chystají ještě kriminálníkům-- budoucím a dnešních voličů, ještě o hodně povolit, méně zavírat, udělovat domácí nekontrolovatelné vězení atd atd

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava