Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

jj...dobře se to čte. Mám rád kritické a racionální myšlení.

Možná bych ještě k těmto "globálním" tématům z našeho českého rybníčku přiřadil  velice často zmiňovanou, vytrženou a účelově interpretovanou větičku "neznám špinavé peníze". Jakmile se totiž někde objeví téma Klaus, tahle větička s příslušně upraveným významem rozhodně nesmí v diskuzi chybět;-D

0 0
možnosti
MS

Lidské oko, jak jsem se dočetl v nějakém odborném článku, není zdaleka dokonalým orgánem a to právě díky evoluci. Náš zrakový orgán jsme zdědili ještě po našich předchůdcích, žijících ve vodním prostředí. Díky dlouhému vývoji a přizpůsobování podmínkám života na souši je naše oko zbytečně složité, v podstatě "zplácané". Některý hmyz má například jednodušší a dokonalejší zrak, než my. :-)

1 0
možnosti

Takze z diskuse jsme se dozvedel, ze Putin poradil Zapadnim politikum, aby podporili Majdan proti spolupraci s jeho zemi, kterou pred tim s Ukrajinou dojednal. Presvedcil majdanisty, aby porusovali zakony a ustavu Ukrajiny, aby pak na zaklade jejich prikladu mohl pomoci vyhlasit ustavou nedovolene referendum na Krymu.

2 0
možnosti
LG

Narazila jsem na ten článek náhodou a tak mě překvapilo, že se drtivá většina reakcí v diskuzi točí jen kolem bodu 2. Přečetla jsem tedy i pár dalších vašich textů a je fakt, že v jejich kontextu to opravdu působí trochu účelově.

Ale musím říct, že ač jsem "team America", nejsem až takový fanatik, aby mě vaše texty nějak urážely či rozlítily. Naopak - líbí se mi, málokterý blog mě tak inspiruje k přemýšlení a hlednání faktů a dat.

Btw. - víte, co by byl zajímavý experiment? Kdybyste pár textů zveřejnil pod pseudonymem a s úplně odlišnou fotkou... (pokud to teda už neděláte);-)

1 0
možnosti

Ono to působí, jako kdyby v kontextu ostatních bodů, u nichž není sporu, protlačoval i tento bod. Jako kdyby ty ostatní body byly jenom kvůli tomuto jedinému.

3 0
možnosti
Foto

Pan autor se splácal pěkně. Darwinovo oko, SSSR...

Ono by se takových větiček našlo, několik oblíbených z blogů a diskusí:

Brežněv byl Ukrajinec.

Ožralý Chrušcov daroval Krym Ukrajině.

Novorossijsko existuje, protože v Praze je ulice Novorossijská.

2 0
možnosti
Foto

Ona fotokopie Brežněvova pasu s vyznačením národnosti  nestačí, nebo je třeba nějaký jiný doklad, nebo že by fotomontáž. A nebo co si nějaký národnosti nechat být a říci si byli to Sověti jako my byli Čechoslováci, aby jsme se nemuseli tady dohadovat o kravinách.

0 0
možnosti
ZH

Bod 2. Klidně může být, že to takhle řekl, otázka ale je co tím myslel? Jaké z té prekérní situace rusů vyvodil závěry? Inteligent povolá ty rusy domů, koneckonců je tam sovětská vláda většinou nastěhovala. Imbecil rozpoutává jednu miniválku za druhou.:-/

6 0
možnosti
JN

Ad.2

Putin to neříká s předstihem. v roce 1994 Rusko anektovalo Tatarstán, následně vedlo invazní válku s Čečenskem, kterou prohrálo, v té druhé ho dobyli a v roce 2007 úspěšně anektovali celé Čečensko pomocí velkých perzekucí, represí a pošlapáním svobody a deklarace lidských práv. Pokračování v podobě Gruzie a Ukrajiny je jen další meta salámové taktiky Ruska.

8 3
možnosti
Foto

Já ten výrok Vladimíra Putina znám a znám ho z jeho projevu, kde říká Kdo nelituje rozpadu SSSR nemá srdce a kdo by ho chtěl obnovit nemá rozum. Jinak jako článek dobrý a má i pointu. Jinak z těch, kteří za každým rohem vidí agenta Kremlu bych si nějak hlavu nedělal.

3 1
možnosti

V tom projevu jaksi není nic o geopolitické katastrofě. On byl totiž ještě další projev, kde toto řekl.

1 0
možnosti
PT

P45e56t75r 35T73o71m36e74k

7. 4. 2015 21:45

K bodu 2. tak jak ho chápeš. Tím jen potvrzuješ, že tohle všechno co se děje, Putin dopředu plánoval. O to je to odpornější. Tak trochu sis naběhl na vidle. On je ten, který chce zatáhnout svět do války. O to víc se musíme bránit.

2 1
možnosti
VK

Pane Jirasku, chcete mi namluvit, že dnes soudruzi nejsou? Aby vám Cvalín nerozbil ústa, že popíráte jeho smysl života.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
diplomovaný specialista veřejnosprávních činností, amatérský sportovní redaktor, mladý hospodský mudrc, rebel a občan ČR

Seznam rubrik