Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

R^výborné shrnutí, díky, karma

7 0
možnosti
JN

Prostě kašpaři naši politici i jejich voliči. To s tím srovnáním, kdy byla šibenice použita jsem chtěl napsat. Vy jste sedo toho zamotal s EU. To je ten problém, my do EU volíme a zvolili jsme ty co hlasovali pro kvoty, pro nelegální imigranty a nepřímo pro podporu pašeráctví, které živí velmi nedemokratické organizace včetně těch teroristických. A dále: "Měli by tedy tvůrci šibenic vyjádřit svůj postoj jiným, pro naše mocipány stravitelnějším způsobem?" - Ano, ve volbách, šanci dostali a drtivě promrhali.

1 0
možnosti
RJ

Logická a argumentačně podložená analýza, kterou ovšem sluníčkoví neomarxisté opět elitářsky odmítnou. Jinak samozřejmě karma. R^

14 0
možnosti
MJ

Hezký večer, pane blogere.

Budu se opakovat. Osobně cítím odpor k lidem , kteří nosili ty šibenice. Přemýšlím, co to je za lidi. Došel jsem k názoru, že to jsou volové a tudíž moje sympatie nikdy, nikdy získat nemohou. Ba právě naopak, skoro rozviklaný tím neustálým tvrzením, že každá burka a muslimský šátek znamená pro mne jistou smrt a jisté znásilnění pro mé sestřičky....najednou rozviklání je pryč a opět se na problém koukám "střízlivě". 

Co mne k tomu vede. Přivedl mne k tomu také zdejší další bloger, který šibenice jako symbol a kult schvaluje a doufá, že ty šibenice patří i lidem jako já. Kam to jdeme? Lidé, kteří o sobě tvrdí jak krutě žili pod kuraterou komunistů (a nic, vůbec nic proti tomu nedělali), lidé kteří o sobě tvrdí jací jsou hlubocí demokraté by najednou věšeli. Jen tak. Aniž by si prostudovali historii ( a to i velmi dalekou), příčiny té imigrace. Najednou své bázlivé zadky dnes zvedají a za klávesnicí by věšeli. 

Právě jsem se vrátil z Karlových Varů , byl jsem tam se slečnou podívat se na film "Cesta za snem" od kosovského režiséra Morina. Jak jistě víte plno utečenců je z Balkánských zemí. Film vypravuje cestu "za lepším" do Německa , ilegálního imigranta z Kosova. Utíká proto, že v Kosovu ho nic dobrého nečeká. Jen náboženské rozbroje, možnost další války, nezaměstnanost, mafie. Autor nikoho ve filmu nekritizuje , na nikoho nepoukazuje, je naprosto apolitický. Jen vypravuje osud jednoho imigranta, kterého sleduje při jeho cestě do Německa. Oběsili by ti demokraté i jeho? Kolik lidí v tom množství dnešních imigrantů má podobný osud? Pověsili by i je?

1 6
možnosti
MJ

Ten flm jsme si vybrali záměrně. Doporučoval bych jej i dalším.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
diplomovaný specialista veřejnosprávních činností, amatérský sportovní redaktor, mladý hospodský mudrc, rebel a občan ČR

Seznam rubrik