Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bože! 8-o Pokud si toto otevře více lidí, co kliklo na vaše články o islámu, tak děláte tomu boji medvědí službu. ;-D

Šíříte tu bludy o kruzích v obilí, tak by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby bludy byly i ve vašich článcích o islámu. A to tu nechci žádné náboženství (=další bludy).

0 0
možnosti
MH

Opravdu si myslíte že mimozemské bytosti nemají na práci nic jiného, než dělat znaky v obilí ?

2 0
možnosti
Foto

Dík za zajímavý pohledR^

0 1
možnosti
JS

Vy jste pro popsané obrazce "nedokázal najít žádné uspokojivé pozemské vysvětlení". Takže se Vám zdá mimozemské vysvětlení jednodušší?

Myslíte si, že obrazce v obilí jsou natolik složité, komplikované a neuskutečnitelné, že jejich autory nemohou být lidé? To ale značně podceňujete lidskou tvořivost. Ujišťuji Vás, že existují lidé, kteří jsou schopni naplánovat a během krátké doby vytvořit v obilí takové obrazce, že všechny záhadology z nich přechází zrak. Dokonce je to velká zábava ;-)

Existence života mimo planetu zemi není problémem sebestřednosti, sobeckosti nebo namyšlenosti, ale pravděpodobnosti. Problémem takzvané chemické evoluce se zabýval i nositel Nobelovy ceny Ilja Prigogine. S týmem svých spolupracovníků se pokusil stanovit, jaká je pravděpodobnost vzniku života z neživé hmoty. Došel k podobným závěrům, jako jiní vědci. Pravděpodobnost vzniku života z neživé hmoty odpovídá pravděpodobnosti, že explozí výbušniny na autovrakovišti vznikne funkční dopravní letadlo. Například pokud by veškerý uhlík planety Země existoval ve formě aminokyselin (základní stavební prvky živé hmoty) a tyto aminokyseliny by se vyskytovaly v ideálním vodním prostředí a mohly by reagovat maximální chemickou rychlostí po dobu jedné miliardy let, pak pravděpodbonost, že z této gigantické ideální laboratoře vzejde život, odpovídá pravděpodobnosti jedna ku číslo s šesti sty padesáti nulami, což je více než šest set (!) číselných řádů za hranicí statisticky uskutečnitelného jevu. A to je třeba si ještě uvědomit, že my doposud nevíme, co je vlastně život. Život dokážeme popsat jen na základě látkové výměny, rozmnožování, pohybu atd. Ale zatím nevíme, jaký "mechanismus" způsobuje, že je živá hmota živá. Už teď ale víme, že jde o mechanismus nepředstavitelně složitý. Čím více toho o životě víme, tím více je zřejmé, že život ve vesmíru ani zdaleka není nic běžného.

3 2
možnosti

Za první část plus, za druhou minus, proto nedávám nic. Co je to za blábol s tím letadlem? Žádný biolog si nemyslí, že moderní buňka vznikla sama od sebe. Nepochybně prošla svou vlastní evolucí, která zůstává skrytá z očividných důvodů. Podobné výpočty jsou proto naprosté nesmysly.

1 0
možnosti
BT

a vy tomu snad opravdu věříte, nebo lépe chcete věřit ;-D

1 0
možnosti
LK

Velmi zajimave a doufam, ze bude pokracovani.

Pisi to znova, protoze muj prvni prispevek se nezobrazil.

1 1
možnosti
FK

Díky, rád budu pokračovat, pokud bude zájem :-)

1 0
možnosti
LK

Velmi zajimave a doufam, ze bude pokracovani.

0 1
možnosti
PK

Zajímavé počtení :-)

2 1
možnosti
PK

P68a86v88e89l 87K93u95l73a

3. 3. 2015 12:28

Díky za plus, i když jste mě zklamal. Příspěvek pana Jiřího Svobody je stejně zajímavý, jako váš článek. Tak nechápu, proč to mínus :-/ Rv

2 0
možnosti
Foto

Ať už je to jak chce, je to zajímavé a díky za článek R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
diplomovaný specialista veřejnosprávních činností, amatérský sportovní redaktor, mladý hospodský mudrc, rebel a občan ČR

Seznam rubrik