Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Dobra studie lidi a pomeru v 'nekterych neziskovkach'. Karma za ni.

1 0
možnosti
PK

R^

Nejste sám, kdo toho má plný zuby. Mě to někdy přímo vytáčí. Proto už CT24 skoro nesleduji. Ale kdo je za to zodpovědný? Faltová a spol pouze bojují za svůj job, za zvýšení své moci. Čím víc přijde imigrantů, tím víc dostanou peněz ke své činnosti, tím bude větší jejich moc a důležitost, tím více lidí budou moci řídit. Oni pouze využívají možnosti, kterou jim CT nabízí. Chyba je jednoznačně na straně CT. Chyba je na straně rady pro rozhlasové a televizní vysílání.

Nevím jak je to formulované přesně v zákoně, ale máme nárok na OBĚKTIVNÍ A VYVÁŽENÉ ZPRAVODAJSTVÍ. Nebo tak nějak. A to platíme v koncesionářských poplatcích. CT peníze za tuto službu vybere ale už ji neposkytne. Je možnost obrany?

3 0
možnosti
FK

Ono to je oboustranné: proimigrační neziskovky sice "jen" využívají nabídnutý prostor v ČT ve svůj prospěch, zároveň se ale bavíme o lidech, kteří pro pár drobných systematicky umetají cestičku rozkladu naší společnosti, ke všemu to dělají za naše prachy a co je nehorší - tváří se u toho jako obětaví mučedníci. No a ČT, tam je to jasné systematické selhání rady a jakéhokoliv dozoru. V papírové podobě je vše celkem košér, reálný stav je ovšem někde naprosto jinde (což opakovaně prosakuje ze všech stran) a jakékoliv námitky či připomínky tam zodpovědní lidé systematicky splachují do záchoda - viz screenshot v blogu.

0 0
možnosti