Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výstava, usnesení, projednání, debata... peníze jsou potřeba na sociálkách, aby mohly kontrolovat docházku dětí a ukládat sankce za jejich absenci, peníze jsou potřeba pro terénní pracovníky, kteří budou suplovat neschopné rodiče, peníze jsou potřeba pro školní asistenty, kteří podpoří dítě v jeho chuti učit se a ukáží jim, že mají i jinou cestu než stát se "nepřizpůsobivými." Vyjděte do terénu, do škol, podpořte studující Rómy ... k čemu výstavy a debaty a pořád dokola ...

6 0
možnosti
HV

Terénní pracovníci..., asistenti..., sociálka... Proboha PROČ? Níže to napsal pan Procházka dobře. Proč by měl někdo podporovat nějak extra studující romy? Pokud tedy někdo bude nějak podporovat nějakého roma ve studiu, tak se tedy ptám, kdo bude potom podporovat ve studiu na VŠ mojí dceru?

4 0
možnosti
PB

..... jsem neskonale rád, že s putovní výstavou budou seznámeny všechny rady, výbory, podvýbory, sekce a podsekce EU. Kdy budou s tímto vzácným materiálem seznámeni samotní cikáni ??

8 0
možnosti
PP

Cikáni už by se konečně měli přestat brát jako kdosi, či cosi zvláštního, čemu je potřeba věnovat zvýšenou pozornost a byl by klid. 

Zrušit ten obří soc. polštář co u nás máme, zrušit veškeré agentury pro začleňování a pod., přestat cpát prachy do nesmyslných neziskovek (jaký pěkný oxymorón) a aktivistů atd., utnout ten nechutný nesmysl s příspěvky a dávkami na bydlení a tvrdě vyžadovat po všech obyvatelích jejich povinnosti, hlavně, co se základní školní docházky týče, ale i další.

12 0
možnosti
JD

Přesně ... daně platící občan je při i maličkosti náhaněný jak škodná... jedš na černo, zaplatíš pokutu a když ne máš na krku exekutora ... cikán se směje, z dávek se pokuty neplatí .. i za takovou ignoraci zákonů, předpisů či norem je třeba trestat .. nemáš na pokutu ??  marš uklízet 3 měsíce pankejty kolem silnic ..

6 0
možnosti
JH

J85i80ř17í 62H44o19l22ý

3. 5. 2014 12:48

Vzdělaný Rom to je něco jako Yeti.

Sem tam se o tom mluví, spousta lidí o tom slyšela, ale ještě nikdo to neviděl na vlastní oči.;-D;-D;-D

8 1
možnosti
DK

Ono se v tomto pripade hlavne hodne lze...Zahranicni pseudohumaniste mluvi o tom, jak Romy umistujeme do zvláštních skol jen na zaklade jejich puvodu...proste stokrát opakovana lez se stava pravdou...

10 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 630x
Senátor
www.miroslavkrejca.cz

Seznam rubrik