Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a85r15a 94R72a31n28k

3. 9. 2014 20:00

Pokud to myslite vazne...R^

0 0
možnosti

Vy vyzýváte? Ok, tak já vás také vyzývám a to k tomu, aby jste, než sepíšete a zveřejníte blog plný nesmyslných lží, založených pouze na tom co vám předložila naše "nezávislá" média uvažoval v širších souvislostech.

Co například? Třeba mě osobně by zajímal váš názor na toto "pane" senátore.

Podle kabelogramu z 1. února 2008 (zveřejněno WikiLeaks) z amerického velvyslanectví v Moskvě státní tajemnici Condoleeze  Rice, byl americký velvyslanec William Burns povolán ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem, který velvyslanci vysvětlil ruský silný odpor k členství Ukrajiny v NATO.

Lavrov před členstvím Ukrajiny v NATO důrazně varoval z "obavy, že tato otázka by mohla rozdělit zemi na dvě části, což povede k násilí nebo dokonce, někteří tvrdí, občanské válce, což by Rusko postavilo k rozhodnutí, zda zasáhnout." Burns dal kabelogramu neobvyklý nadpis:  "NĚT ZNAMENÁ NĚT: RUSKÁ ČERVENÁ LINIE ROZŠÍŘOVÁNÍ NATO“, a poslal ho do Washingtonu s nejvyšší prioritou. O dva měsíce později, na summitu lídrů v Bukurešti, vydalo NATO oficiální prohlášení, že „Gruzie a Ukrajina budou členy NATO".

Já v tom vidím jasný úmysl NATO (USA) rozpoutat v Evropě chaos....Co v tom vidíte vy?

1 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 630x
Senátor
www.miroslavkrejca.cz

Seznam rubrik