Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Našemu národu bylo dlouhou dobu vštěpováno, že cizinci jsou zlí a Němci. obzvlášť ti sudetští, jsou nejhorší. Například ve hrách J. K. Tyla jsou Němci, občas Židé či jiní cizinci, zápornými postavami, Češi jsou vždy kladní. Dále nám bylo vštěpováno, že bohatí jsou naši nepřátelé a šlechtici jsou ti největší nepřátelé. Zemanův tým na tyto struny hodně brnkal. Naproti tomu našim lidem nevadí sklon k alkoholu, pro mnohé je to spíše sympatická vlastnost. Volba tedy dopadla v souladu s tím.

2 0
možnosti
Foto

"Lze ale očekávat nějakou výraznější změnu v dosavadní politice hlavy státu?"

Dvakrát nevstoupíš do téže řeky, změna bude, a bude podle mne "výraznější". Teď se jedná o to s jakým znaménkem to bude.

Znaménko plus - zúročení dosavadních zkušeností. Výrazně jiná individualita, výrazná změna.

Znaménko minus - osobní vlastnosti MZ. Nemá smyslu to rozvádět, uvidíme za těch příslovečných 100 dní, v polovině roku dejme tomu. Ale zatím jej nechme na pokoji. A na pokoji  bych nechal - ve vztahu k oné volbě, také KS.

2 0
možnosti
Foto

No to by teda byla rána, až by se ten balvan odvalil za hranice. To on právě nejvíce polarizoval naši společnost a jeho poradci v tom vesele pokračují dál.

2 0
možnosti
SB

Přes ty podpásovky jednoho z týmů, o kterých píšete, příslušný politik prohrál. Prezidentem bude jeho protikandidát.

2 4
možnosti
MV

Jen jestli jste to dobře pochopil - ony podpásovky a vědomé lži šířil Zemanův tým. Bohužel to třetině voličů, která ho zvolila, bylo jedno.

2 2
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 630x
Senátor
www.miroslavkrejca.cz

Seznam rubrik