Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

JanCZ

5. 12. 2009 16:02
Zdravím Vás, pane rektore!

Pravidelně čtu blogy na iDNES a když jsem si všiml Vašeho jména, zvědavost mi nedala. Jsem rád, že mám možnost Vás alespoň tudy pozdravit. Doufám, že do diskuse zavítáte a pozdravíte se i vy se mnou. Býval bych Vám možná napsal mail už dřív, vědět Vaši adresu. A nebo taky ne, nevím. Ono totiž není moc žádoucí kamarádit se se "starým" vedení.

Víte, rád bych se Vám alespoň tímto omluvil. Podlehl jsem protikrejčovské náladě a jeden čas byl i na straně Akademického senátu. Jenomže po té, co se škola dost kontroverzně rozloučila s Mgr. Slípkovou, začaly se mi otevírat oči. Renata sice nebyla žádný svatoušek, ale já ji měl rád. Postavila se za mě i v nepříjemné době. Jí vděčím za to, že ještě studuji. I když jsem už studovat nemusel. I Vám vděčím za to, že jste mě ze školy nevyhodil, i když jste mohl, důvod se nabízel. Uznávám, že některá obvinění AS byla rozporuplná, někde vysloveně ujetá. Dneska už ten Váš poslední proslov na zasedání AS chápu. Vy jste věděl, že Vás odvolají. To jenom my

0 0
možnosti
J

Jan.CZ

5. 12. 2009 16:20
Re: Zdravím Vás, pane rektore!

naivní studenti si mysleli, že ještě nic není rozhodnuto.

Bohužel, do hospodaření školy nevidím a nikdy jsem neviděl, ale co jako řadový student vidím, je neskutečné množství změn. Myslím, že oba si jsme vědomi toho, že za Vás ve škole nefungovalo všechno na 101 %, ale aspoň jsem věděl, za kým jít, když něco nevím. Dneska? Jednu novinku střídají dvě další. Představte si, že chudáci nejstarší v šestém semestru, kteří by měli koncem ZS končit, metodika k psaní BP bude zveřejněna až v LEDNU! Takže i na tomto krátkém příkladu vidíte, že ani teď to není o nic lepší. Areál školy je rozkopaný kvůli kanalizaci už asi dva měsíce a ještě měsíc bude. Celé první patro koleje je předělané na kanceláře. A přitom snad 200 studentů nedostalo kolej. Někoho škola snad i ubytovala na Okružní tam na těch ubytovnách. Hlavně že tu měli nepálskou delegaci. To byl taky zážitek, ale o tom třeba jindy, pokud budete mít zájem.

Držím Vám palce.

J.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

5. 12. 2009 12:21
Ideologie Globální ochlazování tady již byla.

Hlásalo se to v 70ých letech.

Dnes se k tomu nikdo nehlásí.

0 0
možnosti
K

K-D

4. 12. 2009 19:59
Tak pro zábavu obrázek

Kdy byl podobný obsah CO2 v atmosféře jako dnes? Jaká byla teplota? V té době vyhynulo 95% druhů.

http://blog.idnes.cz/blog/3299/89827/image277.gif

0 0
možnosti