Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

... prostě to je v genech.

0 0
možnosti
Foto

v česku jsou dvě skupiny obyvatel, které nejsou ve všeobecné oblibě.jedni jsou romové, krycím jménem nepřizpůsobiví.to nepřizpůsobiví znamená, že v bídě žijí vlastní vinou a žádnej z nás za to nemůže.může za to systém, protože v kapitalismu jsou nejen vítězové ale i poražení.

druhá skupina jsou politici.ti jsou nenávidění taky, možná proto, že jsou tak přizpůsobiví.

a ti  politici často píší články o romech a naznačují..... naznačují....

0 1
možnosti
LZ

Pěkně to překrucujete, ono je to úplně jinak, za mé práce v Německu, jsem několikrát narazil na slovo nepřizpůsobivý, každá společnost má své nepřizpůsobivé, v Německu počítají že jich je cca 6% populace, jsou to lidé kteří se nedokáží zařadit, nehledají práci, žijí ze sociálního systému, prostě se narodili jiní a společnost má povinnost se v duchu sociálních tradic o ně postarat. V západních zemích to procento je +- stejné. Pokud však někde žije komunita jejiž předáci sami přiznávají toto % na nějakých 70% dlouhodobě, tak asi v ní bude někde problém. Mám bohaté zkušenosti se zaměstnáváním cikánů, a neni problém ve mě, že v současné době žádného nezaměstnávám.

1 0
možnosti
LZ

Ono je to vše spojeno s kriminalitou a také přístupem policie k ní. Když náš stát okrade některý z politiků o miliardy, tak to člověka štve, ale! Pro většinu lidí je daleko horší, když ho přepadne parta cikánů a seberou mu výplatu za celý měsíc práce, kterou si právě vyzvedl v bance (což se stalo mému známému), takže je dotlučený a bez peněz nemá co dát dětem k jídlu a čím zaplatit hypotéku. Horší je pro mne moje skopaná a okradená máma (67 let) na Zvonařce v Brně, než politik který si právě odklonil miliardu na Bahamy.  Horší je pro mne stav mého kamaráda, kterému před léty parta cikánů přerazila páteř na téže zvonařce, než ulitých 10 miliard ve Švýcarsku dalšího z politiků. A drobnosti jako několikrát cikány okradená sestra v Brně v šalině, bych třeba i přešel, nešlo zase o tolik. Několi pokusů okrást mne samotného, nad tím bych i mávl rukou, jsem chlap a ta kudla se do mě nakonec nezabodla.

Ale jakmile jde o zdraví a jídlo pro mou rodinu, tak můj zájem o kradnoucí politiky klesá na hodně nízké místo v pomyslném žebříčku mých zájmů, a jestli jsem  pro tohle rasista , jsem rasistou rád, a jsem na to hrdý!!!

7 0
možnosti
RD

Musím říci, že nejsem nikdy moc nadšený, když nám sem píší politici. Přece jen na jejich názory člověk naráží všude, takže tady bychom si snad mohli diskutovat o nich bez nich:-).

Nicméně tady uznávám, že na druhý díl článku jsem docela zvědavý ........

1 0
možnosti
Foto

samozřejmě jste rasista. ale myslíte si, že nejste, to je na tom to nejhorší.už to používání slova nepřizpůsobivý je hnůj.

proč nenapíšete slovo rom?

v televizi náckové skandovali "cikáni do plynu" a vy používáte slovo nepřizpůsobivý.když se rom narodí, tak se tím stane nepřizpůsobivým nebo co?

0 6
možnosti
MK

Já používám slovo cigán a nehodlám to měnit. Žádní nepřizpůsobiví, sociálně nebo mentálně slabí, romové, hnědočeši, indočeši a nevím co je ještě ;-D

4 0
možnosti