Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Imigrace je způsobována především přelidněností příslušných zemí. A za to, že se tam nekontrolovaně rodí více lidí, než kolik jich ty země mohou uživit, nemůže nikdo jiný než tamější národy.

0 0
možnosti
Foto

myslím si, že je třeba začít bodem jedna. Nevměšovat se do toho v čem se sem plaví a potom už další body nebudou potřeba.

0 0
možnosti
PK

Babo raď - represe vše nevyřeší, bílí se nerodí a uklízet záchodky nechtějí. USA stojí na imigraci a stále nějak fungují. Co s tím u Staré dámy:

- maximálně každý za své, žádné dotace přistěhovalcům, ukaž co umíš a když budeš platit pojištění tak z toho můžeš v případě "události" něco dostat

- nasměrovat nutnou imigraci z Východu, přes všechny problémy jsou Ukrajinci nejmenší zlo.

1 0
možnosti
PK

Kdyby se u nás více prosadil technický rozvoj u nepopulárních prací, tak by je víc našinců dělalo - dnes kdy v zahradnictví mám super techniku a nejen rýč a hrábě, tak je to pro atraktivitu práce nebe a dudy. Mít lepší silnice a motorizaci, tak pro našince je to menší problém cestovat za prací - vždyť jsme menší než mnoho států USA.

1 0
možnosti
Foto

Jak dáte těmto primitivním chudákem jakou takous naději, tak nepřestanou. Oni by slyšeli na jediné. Vojenské útoky na lodě, které je přepravují. To však není humánní a tak jsem rád, že jsem stár a už se nedožiji toho, co za, hádám, čtvrtstoletí nastane.

3 0
možnosti
Foto

Dělejte pro druhé co je libo, ale za své. Evropa je už plná imigrantů z doby kamenné a vy to chcete ještě zhoršit. Dík!

3 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 630x
Senátor
www.miroslavkrejca.cz

Seznam rubrik