Slibuji a přísahám (na svou duši, na psí uši, na kočičí svědomí)

Nenapíšu do MDŽ žádný tzv. politický blog. Nebudu komentovat, resp. psát své názory na šplechty našich vládních a vládnoucích politiků. To bych se totiž upsala, neb v posledních týdnech se vládní pětikoalici fakt daří... 

Ovšem jde i o to, že mne bolí karpální tunely a lepší to nebude. (Tímto děkuji všem svým názorovým odpůrcům za soustrast s bolestí; vyjádření radosti, že tu nebudu, chápu.)

Nicméně dovolila bych si vrhnout něco dotazů k zamyšlení:

1. chcete euro ( a proč?);

2. nechcete euro (a proč?);

3. proč si myslíte, že s tím préza PePa vystartoval?;

4. jsou lepší 4 jaderné bloky za cenu nejméně 2 biliónů korun - v nedohlednu nejen peníze, ale ani bloky?

5. jsou lepší dosud neověřené modulární jaderné bloky, podstatně levnější, bez problémům se stavebním povolením, ale zatím "bez certifikace" ?

6. je lepším politikem " ekonomický profesor" Fiala, který netušil, že má mega coby podílník?

7. je lepším politikem "hospodský debatér, který zestátňuje ČEZ" Rakušan?

8. A džendrově nemohu vynechat Pekarovou Adamovou - ta velmi chytře nešla do vlády. Jakožto třetí nejústavnější a ještě k tomu žena si prostě lítá po světě, sem tam přikývne; nejen ve Sněmovně. Ne že bych si vzpomněla na něco podstatného, ale to je můj problém. Dotaz nicméně zní: Fakt je Pekarová Adamová na něco jiného, než lítání na Tchajwan a pokyvování Fialovi?

9. Závěrem - nejsem fanynkou Babiše; už vůbec ne současného SPD. Ale protože jde o dotazy, tak: jak jste na tom s volbami do EU, krajů, senátu? Volíte strany, uskupení, konkrétní lidi?

Ale jak jsem byla přísahala - na svou duši, na psí uši, na kočičí svědomí - do politiky nejmíň do 8. března nepůjdu. Byť z výše uvedených otázek bych mohla psát denně.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Alena Křehotová | čtvrtek 8.2.2024 16:29 | karma článku: 0 | přečteno: 326x