Neuvěřitelná sousedka Táňa

Už jsem tu o ní psala, a inu ano - dopracovala jsem se až k tomu, že jsem jí dnes, v 5,20 hodin sdělila - "teď jsi mě nasrala". Ne proto, že mi do otevřeného okna volala, ať vykouknu... byla jsem vzhůru, a tudíž mi to patří!...ale

proto, co vzápětí udělala. Sdělovala mi něco zcela nezajímavého a přitom pokuřovala. Následně mi sdělila, že dala na schody sklenici na vajgly, aby je neměla pod oknem. (Tady hodím odbočku - ty vajgly pod jejím oknem byly její, mně to bylo šumafuk - já se starám o své "pod oknem" odkud jsem i ty její vajgly uklízela. Nicméně kadeřnice k Táně docházející jí řekla, že má pod oknem bordel - a tak Táňa šla a vajgly zametla a vyhodila do odpadu. A dala si tam sklenici, kam vajgly házet. Tu sklenici neměla a řekla si o ni mně. Měla jsem na vyhození od sterilovaného zelí. Takže její dnešní zmínka o umístění té sklenice mě fakt nebrala.)

No a v těch dnešních 5,20 hodin, když mi sdělovala cosi o své čivavě, pokuřovala. Dokouřila, vajgla v ruce, se slovy - co tam je ta sklenice, nikdo tam špačky cigaret nehází... Takže jsem byla pravila - ale jó, sousedky kluk tam včera první hodil.  Jo? Podivila se Táňa a vajgl z vlastní ruky hodila k mému živému plotu.

"Kam to házíš??!! Proč jsi tam dala tu sklenici??? Teď jsi mě nasrala!!!" 

Pravda je, že Táňa za chvíli sebrala své nedopalky a nejspíš i dva cizí (neb celkem šest) a hodila je do té sklenice...

Mohla bych popsat pár takovýchto situací dnes a denně. Nedělám to, nestěžuju si, jen popisuju. Ale i tak bych si lehce na jednu věc postěžovala: byly doby, kdy jsem se v těchhle vedrech mohla jít na dvě hoďky osvěžit do spolužačky bazénu...sice to je do kopce, ale ani ne půl kiláku. A dělala jsem to 2 - 3 x za celou sezónu a jen poslední 2 roky. No a konečná. Páč když takhle píšu o Táně...

Vlastně jsem hrubě nepochopena. Že Táňou, to chápu, že tou svou spolužačkou, to mne udivuje. Ale pohoda, klídek a tabáček - nemám s tím problém.

Autor: Alena Křehotová | pondělí 10.8.2020 7:45 | karma článku: 0 | přečteno: 540x