Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P15e88t35r 64L38a11n18g28e87r

13. 12. 2017 18:11

za mne Topolánek, u ostatních se obávám, že by byli pouhými kladeči věnců, v druhém kole uvidíme

0 0
možnosti
JL

Dobry den pani Aleno. Vyplnil jsem kviz na Aktualne. cz ktereho bych si vybral kandidata.Vyslo mi, ze svych nazorech se nejvice shoduji s Markem Hirslem. Co si myslite o nem pani Aleno?

0 0
možnosti
LB

Vyšlo mi to samé, ale zatím ještě nevím. Na radu přátel jsem koukla na youtube na včerejšího Horáčka u Soukupa na Barrandově a musím říct, že na mě Michal Horáček udělal velký dojem tím, jak Soukupa roznesl na kopytech.

A to není jediné, čím u mě MH boduje, pamatuji si ho z 80. let z Mladého světa i z jeho politického angažmá v roce 1989.

0 0
možnosti
MS

Pokud vám nevyhovuje pan Drahoš, zkuste Pavla Fischera. Zná jazyky, má zkušenosti z diplomacie (byl velvyslancem), pracoval i dost dlouho na Hradě v různých funkcích, ideální věk 52 let, je z nekomunistické rodiny, vypadá dobře.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Fischer

1 0
možnosti
Foto

Díky. Konečně rada, která stojí za to.

0 0
možnosti

Tak máte to těžký hledat mezi nimi nějakého kandida. A snad ten nový préza nebude mít nějakou brécu.

0 0
možnosti
Foto

Co teprvá bércák, že? (Omlouvám se, ale tohle fakt není odpověď, kterou jsem chtěla...sarkasmus, prosím, na jindy.)

0 0
možnosti
MM

Zkuste hledat mezi kandidáty na prezidenta.

Zemana nedoporučuji.

1 0
možnosti
Foto

Zemana jsem vyloučila, to je z výše uvedeného jasné. Mezi kandidáty hledám - ba i přes nějaké ty ankety , leč nenacházím. Proto jsem zkusila i tenhle blog. Taky jste nepomohl.

0 0
možnosti
PK

Ten, kdo by odpovídal vašim představám mezi kandidáty bohužel není. A tak budete muset slevit ze svých požadavků a volit to co se nabízí. Já osobně bych volil Kulhánka, je to byznysmen a osvědčil se v našem největším podniku ve Škodovce jako manager,ale nikdo ho nezná a tak dle mých úvah je to Zeman,nebo Drahoš.

1 0
možnosti
Foto

To jste mi, nezlobte se, moc nepomohl. Takže za "bernou minci" od Vás beru Kulhánka a kouknu, vo co gou.

0 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale když jsem četl "prézu", tak mi automaticky probleskly výrazy jako manža, mimísek a pod. a schopnost komunikace zmizela. Omlouvám se.

0 0
možnosti
MC

Je to opravdu tajenka, ale jediný který na to má je bývalý premiér vlády. Ostatní, ať mi prominou, přes veškerý jejich intelekt či morální předpoklady nemohou tuto funkci zvládnout.

2 0
možnosti
Foto

No jenže i ten Topolánek má svá negativa ...

2 0
možnosti