Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď jsem se vrátil z Kauflandu v Porubě, 5 kg slušných brambor za 44,90 Kč. V Albertu byly dražší.

2 0
možnosti
Foto

No jo no, co říct...? Já 5 kg neunesu ani kilometr - natož z Poruby. ;-)

Z Litvínova zdravím a zdraví a "levné" brambory přeju. :-)

0 0
možnosti
Foto

My jezdíme čas od času nakupovat do Německa.

Sice také sakramentsky podražili, ale větší nákup tam, i se započtením cesty, přijde levněji.

A brambory jdou mimo mne, ty kupuji na podzim u kamaráda a vydrží do května.

1 0
možnosti
Foto

Tu cenu brambor Vám věřím. Před rokem, možná před dvěma, jsem hleděla jak mladá vrána na cenu brambor a cenu mandarinek, bylo to touto dobou a pro změnu to bylo ne u strýčka Billa, ale u strýčka Alberta. Ta první cena byla totiž vyšší, a to jsme byli bramborářská velmoc... Veletoče s cenami brambor si pamatuji už v devadesátých letech, i to, jak nám pan Klaus radil, ať ty brambory prostě nekupujeme... ;-D;-(

2 0
možnosti
Foto

Když už zde Jarmila Černá zmiňuje Albert /od nizozemské společnosti Ahold/, budou se muset čeští drůbežáři hodně rychle naučit "o hodně více" krmit tím, co sami produkují. Zatím mají dojem, že zákazníci v ČR netouží po ničem jiném než je Albertovo "Královské kuře" za 99,90 Kč/kg. Dovolím si tvrdit, že se ale značně mýlí a královskými kuřaty se budou muset /kromě pár zbohatlíků a dobře placených ústavních činitelů/ bohužel nacpat sami. ;-(

1 0
možnosti
Foto

Šel jsem před rokem do obchodu Hruška s tříletým vnukem pro chleba a zapomněl jsem si roušku. Dal jsem vnukovi 20 Kč a poslal ho koupit půlku venkovského chleba. Bez problému ho koupil, akorát s ním vyšla ven i rozesmáta prodavačka.

1 0
možnosti
LC

Si děláte srandu, že je v Bille kilo brambor za dvacku, či dokonce za 25. U nás tenhle krám není, ale mé letmé pohledy v Tescu, Lídlu, Penny na tuhle potravinu ve mě asociují nějakých 8 Kč.

2 1
možnosti
Foto

No fakt. Kilo za 24, 90 je "nejlevnější". Teda nevím, jestli by levněji nevyšel nějaký 10kg pytel - jednak bych to neunesla, druhak nevím, že by u Billa prodávali víc než 5 kg.

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 2244x
Jsem recesistka, poměrně sarkastická, přesto na všem to lepší hledající (což už mě přestává bavit) ... a už jsem 69 +

Seznam rubrik