Je na mne spousta složek. Žádná není tzv. KOMPRO

Spousta složek je na každého. Jsme v registru správy sociálního zabezpečení, zdravotní pojišťovny, tím i ve složkách všech doktorů, které navštěvujeme; v registru plátců DPH, nebo aspoň plátců odpadu; prostě kdečeho.

Včetně registru dodavatelů energií. Ten je třeba zdokonalit. Propojit. Jmenovitě dodavatele ČEZ, u něhož levá ruka neví, co dělá pravá. Rovnou řeknu, že mě to už sere. Nejdřív mi to vadilo, pak mě to iritovalo, načež štvalo a teď už mě to sere. (To jen abyste si nemysleli, že jsem vulgární bez příčiny.)

ČEZ mě má nejméně ve třech – zcela nepropojených – registrech. U registru „domácnost“ mě čas od času zavolá s dotazem, jestli jsem s dodávkou elektřiny u BE. Nikdy jsem tam nebyla, jen jsem to před cca 6 lety zvažovala a ČEZu mejlovala dotaz na cenu.

V registru „společné prostory“, které platím ze svého účtu trvalým příkazem čtvrtletně, už čtvrtým rokem při fakturaci mejluju, aby nechali čtvrtletní platby, neb mi to vždycky rozepíší měsíčně. A já pak musím kontrolovat platby, zase mejlovat…to mě sere příšerně!

Taky mám od ČEZu mobilního founa, ten se naštěstí do elektřiny nijak neplete, ani mi kvůli němu netelefonují. Stejně by to tyhle složky chtělo v daném registru propojit. To jsem si ovšem jen posteskla.

Spíš mi jde o ty složky, zkráceně teď zvané KOMPRO, míněno složky kompromitující. Tu má nějakou Babiš na někoho z ČSSD, tu má někdo nějakou na Babiše…

Hele, sorry, vole, error: složka je buď pravdivá, nebo lživá. U pravdivé složky se dotyčný zkompromitoval něčím sám (mě např. pobavila Slonková s Kubíkem, resp. jejich odhalení, že na Hrad jezdily děvenky z eskortní služby a to hradněslužebními auty…), nebo se o něm lže.

Když budu lhát o Chovancovi, je jedno, jak to načasuji – furt to bude lež. Jestli chci uveřejnit pravdu, pak je v pohodě na mně, kdy se k tomu rozhodnu. A je jedno, jestli jsem Babiš, nebo Přibík, nebo Slonková…Prostě kompromitující materiály buď na někoho jsou, protože se špatně zachoval, nebo nejsou a někdo si je vymýšlí. V OBOU PŘÍPADECH JE ÚPLNĚ JEDNO, JESTLI JE NĚKDO CHCE NAČASOVAT.

Nejde o načasování – jde o pravdu nebo lež. A v obou případech – říct, či neříct?  

Zdravím tímto zvoláním Hamleta.

Je pravda – mně se to říká: na mne je určitě hafo složek, viz výše, ale kompromitující nenajdete. Já totiž odjakživa všechno, co vím, vykecám.  Dokonce i na sebe.

A jinak také viz: http://krehotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605211

Autor: Alena Křehotová | čtvrtek 29.6.2017 10:16 | karma článku: 0 | přečteno: 243x