Budou komunální volby : Pracuji bezplatně; pro komanče

A než mě všichni antikomunisti odvrhnete ( a nééé, že bych s tím měla problém), tak vězte, že v komunálních volbách to není o ideologii. Je to o  životě ve vašem městě, dokonce o porozumění, spolupráci, pomoci...

...bez ohledu na politické názory. Já teď bezplatně a v poho pro litvínovskou organizaci KSČM fotím a připravuji grafiku pro program KSČM v Litvínově.

To takhle přišla kamarádka Erika (shodou okolností, přesněji výsledků voleb a její osobnosti a prosazování volebního programu, je teď místostarostkou Litvínova - už podruhé), že by potřebovala nějaké grafické zpracování na plakát pro  podzimní komunální volby - a peníze nemá.

Erika, a že ještě nebyla v politicky placené funkci, mi v roce 2004 vozila dceru Ninušku do školy, a ze školy...na gymplu. Protože dítě po třech těžkých operacích skončilo na vozejku a i při individuálním studijním plánu, který jsem s ředitelem gymplu domluvila, bylo potřeba se semo tamo do školy dostat. Taxíkem jedna cesta - 100 korun; Erika - bezplatně. Taxík - 20 minut čekačka; Erika - 10 minut max.

Takže pro Eriku jistěže udělám kdeco.  Teda s ohledem na to všechno, co už jsem udělala, páč zase na druhou stranu - vocaď až pocaď.

Nicméně jsem se ještě jednou nechala napsat na volební kandidátku komunálních voleb za KSČM, ačkoliv od 01. 01. 1993 nejsem organizována v KSČM, jsem bez PP = politické příslušnosti.

Jenže když někdo pro Vás udělá to, co pro moji dceru udělala Erika, tak to poslední, co by mi vadilo, je nechat se - a vzhledem k věku je to naposled - napsat na místní komunální kandidátku za komanče.

A protože tady to je dost v poho ( s ohledem na to, co místní mohou ovlivnit a udělat a zařídit), tak jo : v komunálkách budu volit Eriku.

 

Autor: Alena Křehotová | pátek 15.6.2018 11:01 | karma článku: 21,85 | přečteno: 835x