Diskuse

Tykadla

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Josef Kobylka

20. 2. 2012 17:32
Pane Křečku, politici ČSSD nepatří mezi mé oblíbence, ale

tentokrát jste mě potěšil, protože jste této kauzy nevyužil proti soudkyni Langerové a tím zprostředkovaně proti ODS. Plně s Vámi souhlasím. Média mě nepřekvapila, protože ta jsou přece ze senzací živa Dávám Vám karmu. R^R^R^R^R^R^R^

2 0
možnosti
RS

radouch1

21. 2. 2012 17:00
Re: Pane Křečku, politici ČSSD nepatří mezi mé oblíbence, ale

Inu, jak se říká, vrána vráně oči nevyklove, viz http://www.blisty.cz/art/62384.html

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

20. 2. 2012 15:30
to by tak hrálo

čmárat nám na billboardy když to MYSLÍME UPŘÍMNĚ, že ?

vy poslanci do nás voličů neustále kamenem ale my do vás nemůžeme ani chlebem Rv

1 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

20. 2. 2012 14:36
A co titul doktora práv?

Autor tohoto článku píše s tak vysokými morálními hodnotami, až to člověka dojímá. Ale sám si psal před jméno titul JUDr., aniž by doktorem práv byl. Správně česky se tomu říká lež, popřípadě podvod.

2 0
možnosti
MP

Vrah

20. 2. 2012 14:53
Re: A co titul doktora práv?

Teď jste celý text argumentačeně zcela vyvrátil. ;-D

0 0
možnosti
H

Halfunx

20. 2. 2012 14:02
zaujala mě i zmínka o sociálních sítích,

některým skupinám lidí by se měl omezit prostor, protože jsou příliš nekonformní. Tak nějak pokračují v čmárání virtuálních tykadel a to je v realu trestné. Takže bacha, už se na tom pracuje.

0 0
možnosti
JK

kucerajan

20. 2. 2012 13:33
A kromě toho,

Kabáti, ani jiná skupina se mě bytostně netýká, když je nemám rád, nebudu je poslouchat, Ale volební masáž odporných podvodníků. lhostejno z které strany vytěsnit mohu pouze z podvědomí, jenže ze života ne. Tito gauneři, zloději a podvodníci (několikrát usvědčení) mně budou život ovlivňovat další minimálně 4 roky. Ti Kabáti ne. A jak můžu, kromě pochybných voleb, kde si tito podvodníci svou kampaň  i z mých peněz zaplatí, vyjádřit svůj názor? Mám si zaplatit, opět ze svých peněz kampaň na popření jejich lží? Tento protest, bez ohledu na způsobenou škodu, je legitimní. Jinak by byly nelegitimní všechny protesty proti establismentu počínaje od Husa, Palacha, Havla a ostatních disidentů. Je zvláštní, te tyto podivné existence, vzniklé právě z těchto protestních iniciativ, dnešní iniciativy nejsou schopny pochopit. Inu, jak psal  v jednom epigramu Karel Havlíček: Co sám nerad, nečiň jiným, pravil kantor žáku kdesi, třepaje ho za pačesy. Pan Křeček je hlupák, nebo demagog.

5 0
možnosti
PH

petrph

20. 2. 2012 13:26
říká se tomu naběhnout si na smeč

Tak ono zase veśt proti někomu kdo počmáral pár politických plakátů monstrproces u soudu, to opravdu vyžaduje velkou porci papálášismu jakož i totalitního myšlení. To opravdu připomíná zlatá léta normalizace. Případnou náhradu škody a pokutu moh zařídit nějakej druhořadej ouřada v přestupkovém řízení. Tohle si skutečně o toho "vězně svědomí " říkalo.

Takže to chápejme ze strany současné pravicové koalice jako jasnou demonstraci síly - pro případ demonstrací či projevů občanské neposlušnosti - a nebo, už nám soudruzi se sametovky skutečně totalitní...

1 0
možnosti
JK

kucerajan

20. 2. 2012 13:43
Re: říká se tomu naběhnout si na smeč

Nevím, asi to hodnotíte přehnaně. Tato sranda je kouzlo nechtěného. Nějaký politicky marginální pako zatroubilo k útoku a opravdoví maršálově, nejsa rovněž příliš inteligentní, nebo nedostali z centra ty pravé direktivy učinili trestní oznámení, krásná a inteligentní blondýna vyhověla politické objednávce třeba svého manžela a malér je na světě. Co by za to teď dali, kdyby se tato aféra nekonala. Už přes týden se vždy najde nějaký mamlas, který má puzení se k aféře vyjádřit a znova rpozpotuá běsnění. Já osobně doufám, že to vydrží ještě dlouho, mě to baví. Jenom u pana Křečka mě to trochu překvapilo.

4 0
možnosti
PH

petrph

20. 2. 2012 13:20
říct

0 0
možnosti
VZ

panmistr

20. 2. 2012 12:44
Tedy pane Křečku,

jsem pravicový volič a socanům vyčítám ve velkém populismus, ale Vašemu článku dávám karmu. Poškozování cizí věci musí být vždy a všude odsouzeníhodné. Ať se ti pravdoláskaři chytnou za nos, když se zastávají řidiče Smetany. Poškodil cizí věc, za to musí být trest. Článek dobře, jen tak dál, málokdy člověk slyší od člena ČSSD něco co dává smysl.

1 0
možnosti
H

Halfunx

20. 2. 2012 12:56
Re: Tedy pane Křečku,

jo souhlasím za klukoviny všechny za katr a nezletilé do pasťáku. Opovažte se udělat krok bez předchozího písemného souhlasu.

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

20. 2. 2012 12:43
Sprosťárna!

Srovnávat ´ˇCeskou filharmonii nebo Kabát s politickou mafií;-€RvEU

3 0
možnosti
H

Halfunx

20. 2. 2012 12:38
OUHA

napsáno hezky a kultivovaně, ovšem připomíná mi to předlistopadovou recenzi na písničky Karla Kryla. Proč takovou pitominou vrtájí ti nýmandi do politiků, proč proboha na to ty davy slyší?

Krade se ve velkým a ne že né. Když už malá ryba dostane (nepodmíněný) flastr, tak má známosti na hradě. Jak dopadnou velký ryby si každý domyslí, hlavně když není důkaz o opaku.

Cením si vaší odvahy k veřejnému vystoupení a k ponechání možnosti diskuze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik