Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Tonda Brno

4. 10. 2010 9:53
Soudruhu poslanče

Slovo náhrada je od základu nahrazovat (pokud víte co to znamená), tedy tyto náhrady nahrazují některé výdaje. Pokud poslanci z náhrad uštří na domy, potom tyto náhrady jsou příliš vysoké, protože zdaleka nemáte takové výdaje. Kdo by se ale divil, když si tyto náhrady stanovujete sami.

A pokud opravdu náhrady považujete za součást platu, tak by mě zajímalo, zda z toho taky odvádíte zdravotní a sociální pojištění a daně.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

29. 9. 2010 8:33
Poslanecké náhrady berou jen poslanci

To je tedy pěkný nesmysl zatahovat do toho manažery či soudce, copak oni berou poslanecké náhrady? Používat poslanecké náhrady, které měly být použity k prospěchu voličů, na stavbu svého domu, je sprosté a neetické, jak to může vůbec někoho napadnout? A tak musí přijít nový zákon, který to těm, co si hrabou malou pod sebe, prostě zakáže. V civilizované zemi na to zákon nepotřebují, znáte třeba rakouského poslance, který by se takto choval? P.P.

0 0
možnosti
EK

Deleter

29. 9. 2010 8:31
Souhlasím.

Určítě nejsou všichni poslanci podvodníci. Všichni ne. Ale třeba ti, co podvodně používají titul JUDr., ti - podle mého názoru - ti ano.

0 0
možnosti
R

rito

28. 9. 2010 15:21
Pane autore pozor na zdraví!

Ta hruška, před kterou pózujete, je dutá jak bambus. Mohla by při sebemenším závanu spadnout.;-D 

0 0
možnosti
C

cojanato

28. 9. 2010 1:36
Nevěděl jsem,.....

pane Křečku, že jste taky bavič......

0 0
možnosti
DS

Direct Shooter

28. 9. 2010 0:14
Sobotkův byt nebo Křečkův byt ? Vsjo rovnó !

Sobotka si z peněz danových poplatníků úspěšně z valné části nahamstroval (odvozeno od anglického výrazu Hamster = křeček) na svůj byt.  Naproti tomu soudruh Křeček si nahamstroval tak, že si od daňových poplatníků za peníze z daní nechává obecním úřadem na Praze 2  vydržovat "svůj" obecní regulovaný byt s nízkým nájemným. Kde jinde než v sociálním bytě by také takovýto sociál z povolání měl také přebývat, že ?  (Následuje blicií smajlík...) 

0 0
možnosti
K

krupeto

27. 9. 2010 21:12
všichni poslanci, soudci, ministři nejsou zloději

,ale ty určitě jo soudruhu. Čekám netrpělivě až tahle anomální odrůda vyhyne;-D

0 0
možnosti
VD

xfilesbrno

27. 9. 2010 12:08
soudruhu Křečku

pokud jsou tedy náhrady součástí platu, jistě z nich platíte sociální a zdravotní pojištění a taktéž daň z příjmu? pokud ne, tak jste logicky co? odpovězte si sám..

 nevím co na tomto chcete obhájit?Rv

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark VIII.

27. 9. 2010 15:29
Re: soudruhu Křečku

wauu, dostat právníka na slovíčku, to potěší. Gratuluji. R^

0 0
možnosti
S

Soňa48

27. 9. 2010 11:45
Zloději?

 Opět jste mně potvrdil, že vy, který obhajuje sebe a své kolegy v parlamentu ČR jste ta největší "kreatura" na slušného a poctivého poslance. To, že poslanci svým zneužíváním neporušují vámi nastavené zákony o zneužívání náhrad a že je kradou je podle vás OK. To, že je to morálně mimo, vás ani nenapadne. To, že se p. Sobotka a jiní přihlásí k trvalému pobytu u své maminky na Moravu a přitom s rodinou bydlí v Praze a to jen z důvodů, aby mohli pobírat náhrady, za které si pak pořídí bydlení, to vůbec neřešíte. To je podle vás v pořádku? Z toho, jak jste si vy zákonem toto "ošetřili" asi ano. Ale z hlediska nás, plátců daní, to bude stále zlodějina. Toto je zřejmně již nad vaše chápání - dokud si toto nezmněníte jste zloději a žádný váš pokrytecký blog to nemůže okecat. Stejně tak se chováte v otázce deregulace nájmů - svým postojem k tomuto problému jste obce doslova donutily k tomu, aby se zbavovaly pro ně neefektivního bytového fondu a pak radíte, jak to draze řešit soc. bydlení.

0 0
možnosti
MP

Mad3

27. 9. 2010 11:41
Nó...

Pan poslanec atd. Křeček, by měl být nahrazen někým mladším. Už neudrží ....... jazyk za zuby..;-)

0 0
možnosti
K

krupeto

27. 9. 2010 21:14
Re: Nó...

hlavně že zatim udrží stolici a moč, a že bez hůlky dojde k řečnickýmu pultu;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik