Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

7. 12. 2011 11:11
Pan Křeček si přisvojoval titul JUDr.

Pan Křeček nebyl doktorem práv, ale titul JUDr. si před jméno psal. To mi stačí k tomu, abych vědědl, co je to za bezcharakterního člověka.

0 0
možnosti
JR

raz

7. 12. 2011 10:38
Vážený pane doktore

Zřejmě je to jen po druhé , ale naprosto s tím, co jste napsal souhlasím. Dnešní dobu charakterizuje, mimo jiné, i nedostek vzdělanosti u veřejně činných osob. Pojmem vzdělanost nemíním absolutorium všelijakých vysokých škol, ale vzdělanost veřejně činného člověka tvoří i elementární znalosti o naši historii. Jedním z důsledků této "nevzdělanosti" je i heroizování lidí, kteří se dostali do styku s protifašistickým nebo protikomunistickým odbojem docela náhodně, třeba jen tím že seděli v jedné cele na Mírově se skutečným odbojářem, jako se to stalo i panu Esterhazymu.

Je dobře, móóc dobře, že jste upozornil tímto názorným příkladem, jaké urážky skutečných odbojářů se mohou dopustit veřejně činní lidé nevědomky - jen svou nevzdělaností..

0 0
možnosti
AN

TondaN

7. 12. 2011 9:54
já vás chápu

pane křečku.musel jste se ozvat,ale málokoho tady ještě něco překvapí.bojím se ,že bude ještě hůř, až dospějí dnešní děti deformované dnešním školstvím.já tady občas dostanu za nějaké to s,nebo z případně mně ,mě ale ta deformace dějin,to je teprv síla.. děkuji:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1279x
Autor je od dubna 2013 zástupcem Veřejného ochránce práv, dříve byl poslancem Poslanecké sněmovny PČR, advokátem a čestným předsedou Sdružení nájemníků ČR. Narodil se 20.5.1938 v Praze, pracoval jako horník, dělník, geolog, výtvarník a jiné.

Seznam rubrik